Home / šport / Futbal / Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom

Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom

BRATISLAVA 10. júna (WebNoviny.sk) – Futbalisti Brazílie sa vo Viedni víťazstvom v prípravnom zápase nad Rakúskom 3:0 pozitívne naladili na nadchádzajúce majstrovstvá sveta v Rusku.

Úvodný gól stretnutia strelil v 36. minúte Gabriel Jesus, keď sa útočník dostal k odrazenej lopte a technickým zakončením prekonal Heinza Lindnera v bráne domácich.

Vedenie „kanárikov“ navýšil v 63. min Neymar, keď telom oklamal Rakúsku obranu a následne strelou pomedzi nohy gólmana zaznamenal gól aj v druhom zápase od návratu na trávnik. Stav stretnutia spečatil po akcii na jeden dotyk o šesť minút neskôr Coutinho.

Medzištátne prípravné stretnutie

VIEDEŇ

Rakúsko – Brazília 0:3 (0:1)
Góly: 36. Gabriel Jesus, 63. Neymar, 69. Coutinho

Viac k témam: brazílska futbalová reprezentácia, futbal, Majstrovstvá sveta MS vo futbale 2018 v Rusku, rakúska futbalová reprezentácia
Zdroj: Webnoviny.sk – Futbalisti Brazílie sa pozitívne naladili na majstrovstvá sveta, vo Viedni nedali šancu Rakúšanom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *