Home / KULTÚRA / Hudba / Video: Paul McCartney prekvapil fanúšikov tajným koncertom v Liverpoole

Video: Paul McCartney prekvapil fanúšikov tajným koncertom v Liverpoole

BRATISLAVA 10. júna (WebNoviny.sk) – Anglický hudobník Paul McCartney sa v sobotu večer predstavil v jednom z barov v rodnom Liverpoole.

Sedemdesiatpäťročného bývalého člena legendárnych The Beatles videli počas dňa v meste s moderátorom a hercom Jamesom Cordenom, s ktorým sa napríklad odfotil pred sochou členov skupiny.

Večer zahral v bare Philharmonic. Noviny Liverpool Echo píšu, že spoločnosť SRO Audiences informovala tamojších obyvateľov, že sa môžu zúčastniť na tajnom koncerte svetovej hviezdy v bare Philharmonic. Fanúšikovia a fanúšičky, ktorým sa podarilo dostať na vystúpenie, zaplavili sociálne siete nadšenými komentármi.

James Paul McCartney *

* je jedným z najslávnejších hudobníkov všetkých čias. Členom spomínanej kapely The Beatles bol v rokoch 1960 až 1970. Slávna štvorka, ako kapelu prezývajú, vo Veľkej Británii nahrala a vydala dvanásť štúdiových albumov.

Po jej rozpade pôsobil do roku 1981 v skupine Wings, v ktorej hrala aj jeho zosnulá manželka Linda McCartney. Je tiež členom dua The Fireman, s ktorým vydal tri albumy. McCartney má na konte šestnásť sólových štúdioviek. Dva razy ho uviedli do Rock’n’rollovej siene slávy, v roku 1988 ako člena The Beatles a o jedenásť rokov neskôr aj ako sólového umelca. Zahral si v snímkach Ťažký deň (1964) či Pomoc (1965).

Viac k témam: hudba, Paul McCartney
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Paul McCartney prekvapil fanúšikov tajným koncertom v Liverpoole © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ceny Grammy 2024 patrili ženám, Taylor Swift zlomila rekord a prvý gramofónik si odniesla aj Miley Cyrus (video+foto)

Už 66. ročník udeľovania cien Grammy sa uskutočnil v Los Angeles. Časť ceremónie v Cypto.com Arene, ktorú vysielali v televízii, moderoval Trevor Noah.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *