Home / šport / Futbal / Neymar začne prípravný zápas proti Rakúsku v základnej zostave futbalovej reprezentácie

Neymar začne prípravný zápas proti Rakúsku v základnej zostave futbalovej reprezentácie

LONDÝN 7. júna (WebNoviny.sk) – Brazílska futbalová reprezentácia odohrá v nedeľu posledný prípravný duel pred odletom na majstrovstvá sveta v Rusku. V súboji proti Rakúsku dostane priestor v základnej zostave aj Neymar, ktorý sa vracia do súťažného diania po dlhom zranení.

Brazílsky tréner Tite nasadil Neymara na štvrtkovom tréningu v Londýne do hlavnej útočnej formácie spolu s ďalšími hviezdami juhoamerického výberu. Produktívnemu 26-ročnému krídelníkovi prenechal miesto v zostave stredopoliar Fernandinho, ktorý hral v základe v minulotýždňovom medzištátnom stretnutí proti Chorvátsku.

Odporúčame:
Neymar po návrate uštedril Chorvátsku delovku, v príprave pred MS 2018 aj triumf Ukrajiny

Neymar pauzoval pre fraktúru metatarzálnej kostičky v chodidle od konca februára a návrat do zápasového diania zažil v nedeľu, keď odohral druhý polčas duelu proti Chorvátom. Strelil v ňom rozhodujúci gól a pomohol svojmu tímu k triumfu 2:0. Naopak, zdravotné problémy hlási Fred, ktorý musel predčasne opustiť tréning po zákroku Casemira. Sťažoval sa na bolesť v pravom členku.

Viac k témam: Brazília, futbal, Neymar, Rakúsko
Zdroj: Webnoviny.sk – Neymar začne prípravný zápas proti Rakúsku v základnej zostave futbalovej reprezentácie © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *