Home / šport / Hokej / Bakoš mieri z Komety do švédskej SHL, bude hrať v jednom tíme s Ďalogom

Bakoš mieri z Komety do švédskej SHL, bude hrať v jednom tíme s Ďalogom

MORA 6. júna (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš by mal vo Švédsku hrať po boku reprezentačného kolegu Mareka Ďalogu. Podľa denníka Aftonbladet sa dohodol na spolupráci s klubom Mora IK. Švédsky tím referoval o príchode skúseného obrancu Ďalogu v utorok.

Odporúčame:
Aktualizované: Obranca Marek Ďaloga bude v budúcej sezóne premiérovo pôsobiť v drese švédskeho klubu

Dvadsaťosemročný Martin Bakoš len nedávno prestúpil z Liberca do konkurenčnej Komety Brno. „Jeho nástup do Komety sa odkladá pravdepodobne na ďalšiu sezónu. Po vzájomnej dohode sa rozhodol využiť zaujímavú ponuku zo Švédska,“ povedal majiteľ a hlavný tréner Komety Brno Libor Zábranský.

Martin Bakoš bol v uplynulom ročníku českej extraligy najproduktívnejším hráčom Liberca. V základnej časti odohral 52 duelov so ziskom 40 bodov (14 gólov a 26 asistencií), v desiatich súbojoch play-off mal bilanciu 2+3. Spišskonovoveský rodák má skúsenosti s pôsobením v KHL a vyskúšal si aj pôsobenie najvyšších súťažiach v Česku a na Slovensku.

Viac k témam: HC Kometa Brno, hokej, Marek Ďaloga, Martin Bakoš, Mora IK, SHL Svenska hockeyligan
Zdroj: Webnoviny.sk – Bakoš mieri z Komety do švédskej SHL, bude hrať v jednom tíme s Ďalogom © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Iránsky útok na Izrael bude na mimoriadnom zasadnutí riešiť Bezpečnostná rada OSN, na videokonferencii budú diskutovať aj lídri G7

Izrael zároveň požiadal Bezpečnostnú radu OSN, aby označila Iránske revolučné gardy za teroristickú organizáciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *