Home / SLOVENSKO / V Strečne došlo k hromadnej dopravnej nehode, spôsobil ju vodič nákladného vozidla

V Strečne došlo k hromadnej dopravnej nehode, spôsobil ju vodič nákladného vozidla

BRATISLAVA 4. júna (WebNoviny.sk) – V obci Strečno sa po 9:00 stala nehoda. 45-ročný vodič z Turecka viedol nákladné motorové vozidlo Iveco s návesom v smere od Martina na Žilinu. Pri jazde však nedodržal dostatočnú vzdialenosť za autom Alfa Romeo, ktoré šoféroval 32-ročný vodič, a narazil doň.

Odporúčame:
Foto: Pod Strečnom sa zrazili dve autá, pri nehode utrpelo zranenia sedem ľudí (aktualizované)

Následne sa zrazili ešte tri autá idúce v tom istom smere jazdy. Ford Mondeo viedol 50-ročný vodič, BMW 27-ročný šofér a nákladné vozidlo Renault s návesom viedol 53-ročný vodič. Ako ďalej informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, po nehode ošetrili tri osoby – vodiča a spolujazdca z Forda Mondeo a spolujazdca z Alfa Romeo. Alkohol u vodičov nezistili. Škodu predbežne vyčíslili na 19-tisíc eur.

„Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. Je dôležité uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky,“ dodáva sa v tlačovej správe.

Viac k témam: dopravná nehoda, hromadná dopravná nehoda, Polícia SR, Strečno
Zdroj: Webnoviny.sk – V Strečne došlo k hromadnej dopravnej nehode, spôsobil ju vodič nákladného vozidla © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Veľký prieskum: Slováci podporujú prechod fajčiarov na menej škodlivé produkty

Obyvatelia únie nesúhlasia s európskou politikou v oblasti tabaku. Brusel by mal podľa nich upustiť od nereálnych predstáv o úplnom odstránení nikotínu zo spoločnosti a viac sa otvoriť samotným fajčiarom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *