Home / SVET / Aktualizované: V katedrále v Berlíne sa strieľalo, polícia uzavrela okolie (video)

Aktualizované: V katedrále v Berlíne sa strieľalo, polícia uzavrela okolie (video)

aktualizované: 3. júna 18:25

BERLÍN 3. júna (WebNoviny.sk) – Nemecká polícia v nedeľu poobede uzatvorila okolie Berlínskej katedrály v centre nemeckej metropoly po policajnej akcii vovnútri katedrály, počas ktorej policajt postrelil a zranil muža. Okolie katedrály je obohnané policajnou páskou, na amatérskych záberoch, ktoré zverejnili na internete svedkovia udalosti, vidno znaky prebiehajúcej rozsiahlej policajnej akcie. Streľba sa podľa nemeckých médií odohrala krátko po štvrtej poobede, policajt strelil muža do nohy.

Viac okolností okolo prípadu zatiaľ nie je známych, objavili sa však informácie, že udalosti nijako nesúvisia s terorizmom. Polícia zatiaľ len vydala stanovisko, v ktorom žiada občanov, aby sa „nevenovali špekuláciám“ a sľubuje, že čoskoro zverejní k prípadu viac informácií.

SPRÁVU AKTUALIZUJEME

Large number of armed police at ongoing incident at Berliner Dom. #berlin #berlinerdom pic.twitter.com/SLP6voUI1A— Arjan Koenders (@ArjanKoenders1) June 3, 2018

Viac k témam: Nemecko, streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Aktualizované: V katedrále v Berlíne sa strieľalo, polícia uzavrela okolie (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Medzinárodný súdny dvor nariadil Izraelu otvoriť viac priechodov pre pomoc smerujúcu do Pásma Gazy

Dve nové predbežné opatrenia vydal v prípade žaloby Juhoafrickej republiky, ktorá obvinila Izrael z genocídy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *