Home / KULTÚRA / Hudba / Lenny Kravitz na turné fanúšikom ponúka prierez tvorby

Lenny Kravitz na turné fanúšikom ponúka prierez tvorby

BRATISLAVA 2. jún (WebNoviny.sk) – Lenny Kravitz navštívi Slovensko už o pár dní. Podľa videí streamovaných na jeho sociálnych sieťach sa fanúšikovia môžu tešiť na skutočne zaujímavý playlist.

Odporúčame:
Andrej Šeban, Rytmus či Anita Soul: One Day Jazz Festival odkrýva mená ďalších svojich hviezd

Multinštrumentalista Lenny Kravitz je známy tvorením rockovej muziky, ktorá je šmrncnutá prvkami rôznych hudobných žánrov a ovplyvnená hudbou 60. a 70. rokov. Do bratislavskej Hant Areny zavíta už o pár dní. Lístky na toto podujatie, sú mimochodom ešte k zohnaniu.

Usporiadateľ nedávno ponúkol do predaja posledné vstupenky. Fanúšikovia hudobníka, ktorý len nedávno oslávil svoje 54. narodeniny, už napäto odrátavajú dni, kedy sa muzikanta svetového formátu dočkajú.

Podľa ochutnávok z koncertov, ktoré spevák už v rámci jeho Raise Vibration Tour 2018 absolvoval, a ktorými rodák z New Yorku zásobuje sociálne siete, návštevníkom ponúkne prierez jeho 20-ročnej kariéry.  Za sprievodu špičkovej kapely zazneli i hity ako American Woman či skladba Again.  Držiteľ štyroch ocenení Grammy® však publiku ponúkne i čerstvejší repertoár. V súvislosti s letným turné Kravitz avizuje aj vznik nových skladieb, ktoré plánuje vydať na jar budúceho roka.

Lenny Kravitz v posledných rokoch upútal i svojím hereckým nadaním. Tento všestranný umelec sa objavil vo filmoch “The Hunger Games” a “The Hunger Games: Catching Fire.” Kravitz si zahral aj v kritikmi pozitívne ocenených snímkach “Precious” a “The Butler.”

Viac k témam: hudba, Lenny Kravitz
Zdroj: Webnoviny.sk – Lenny Kravitz na turné fanúšikom ponúka prierez tvorby © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel Eugen Šváb, významný slovenský swingový spevák

Spevák v roku 1968 emigroval do zahraničia a na Slovensko sa vrátil po novembri 1989.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *