Home / šport / Hokej / Dukla Trenčín predĺžila zmluvu so Smolkom, kontrakt podpíše aj Ölvecký

Dukla Trenčín predĺžila zmluvu so Smolkom, kontrakt podpíše aj Ölvecký

TRENČÍN 31. mája (WebNoviny.sk) – Devätnásťročný hokejový útočník Erik Smolka predĺžil zmluvu s tipsportligovým klubom HK Dukla Trenčín. Na oficiálnom webe „vojakov“ o tom informoval predseda predstavenstva trenčianskeho klubu Viliam Ružička.

Ružička tiež dodal, že Dukla je blízko k podpisu kontraktu aj so skúseným útočníkom Petrom Ölveckým. „Posledné voľné miesta v kádri čakajú na podpísanie zmlúv, vo štvrtok sme ju podpísali s odchovancom Erikom Smolkom. Rokovanie o predĺžení kontraktu s Petrom Ölveckým je v poslednej fáze dolaďovania, prakticky je všetko pripravené na podpis. S adeptmi na pozíciu brankárskej dvojky rokujeme, ale nechceme sa unáhliť, je to veľmi dôležitý post,“ uviedol Ružička.

Odporúčame:
Dukla Trenčín rozbehla letnú prípravu, káder sa priebežne dopĺňa o nové posily

Trenčiansky rodák Smolka odohral v uplynulej sezóne 26 zápasov Tipsport ligy za HK Orange 20 a Duklu Trenčín, v ktorých nazbieral 18 bodov (7+11). Zahral si aj v druhej najvyššej súťaži (9 duelov, 10 bodov) a tiež v juniorskej extralige (25 stretnutí, 45 bodov). Bol súčasťou slovenského výberu na MSJ 2018, v piatich meraniach síl sa bodovo nepresadil.

V tíme úradujúceho vicemajstra sa aktuálne rozbieha letná príprava. Do nej sú zapojení aj trenčianski juniori, ktorí bojujú o šancu v A-tíme Dukly – Smolka, Viliam Čacho, Kristián Kováčik či stále iba pätnásťročný talent Samuel Kňažko. V kádri Trenčanov je momentálne dvadsať hráčov so zmluvou na nadchádzajúci ročník: brankár Michal Valent, šesť obrancov a 13 útočníkov.

Viac k témam: Dukla Trenčín, Erik Smolka, hokej, Petrom Ölvecký, Tipsport liga
Zdroj: Webnoviny.sk – Dukla Trenčín predĺžila zmluvu so Smolkom, kontrakt podpíše aj Ölvecký © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *