Home / šport / KHL / Rudolf Červený opúšťa Mountfield Hradec Králové, mal by posilniť Slovan Bratislava

Rudolf Červený opúšťa Mountfield Hradec Králové, mal by posilniť Slovan Bratislava

BRATISLAVA 30. mája (WebNoviny.sk) – Český hokejový útočník Rudolf Červený by sa mal stať najnovšou posilou Slovana Bratislava.

Mountfield Hradec Králové na oficiálnej klubovej stránke oznámil, že produktívny krídelník využil výstupnú klauzulu v zmluve a odchádza do Kontinentálnej hokejovej ligy.

Odporúčame:
Višňovský ostro skritizoval pomery v HC Slovan Bratislava a postavil sa na stranu fanúšikov

Je to výborný hokejista, a tak mu prajem, aby sa uplatnil v KHL. Teraz budeme musieť zohnať hráča, ktorý by ho mohol nahradiť,“ uviedol pre mountfieldhk.cz generálny manažér českého tímu Aleš Kmoníček.

Dvadsaťosemročný Červený má za sebou najlepšiu sezónu v seniorskej kariére. V 48 zápasoch základnej časti českej Tipsport Extraligy nazbieral 38 bodov (21+17), vďaka čomu bol najlepším strelcom Hradca Králové. V 13 súbojoch play-off dosiahol bilanciu 3+3. Rodák z Českých Budejovíc hrával medzi mužmi výlučne v Česku, ako junior pôsobil dva roky v zámorskej súťaži WHL.

Viac k témam: HC Slovan Bratislava, hokej, Rudolf Červený, Slovan v KHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Rudolf Červený opúšťa Mountfield Hradec Králové, mal by posilniť Slovan Bratislava © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Adam Liška ostáva v KHL, predĺžil zmluvu so Severstaľom Čerepovec

Bratislavský rodák pôsobí v Čerepovci od leta 2019. V KHL hral aj v sezóne 2018/2019, vtedy vo farbách Slovana Bratislava.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *