Home / šport / Futbal / O Lobotku má vraj záujem Inter Miláno aj SSC Neapol, Celta Vigo však žiada desiatky miliónov eur

O Lobotku má vraj záujem Inter Miláno aj SSC Neapol, Celta Vigo však žiada desiatky miliónov eur

NEAPOL 30. mája (WebNoviny.sk) – Horúcou témou médií z Apeninského polostrova je už niekoľko dní údajný záujem tamojšieho klubu SSC Neapol o slovenského defenzívneho stredopoliara španielskej Celty Vigo Stanislava Lobotku.

Neapol ich napĺňa hrdosťou

Denník Corriere dello Sport píše, že „partenopei“ ponúkli za 23-ročného rodáka z Trenčína odstupné vo výške 32 miliónov eur. Funkcionári spod Vezuva chceli týmto krokom zablokovať interes milánskeho Interu, ktorý mal v zime ponúknuť 25 miliónov eur.

Odporúčame:
Lobotka a Mazáň s novým trénerom, Celtu Vigo povedie Argentínčan Mohamed

Vedenie Celty však podľa všetkého stanovilo momentálnu Lobotkovu cenu na 50 miliónov eur.

„Lobotka je v hľadáčiku mnohých klubov a zvlášť, ak je to Neapol, napĺňa nás to hrdosťou,“ poznamenal v interview pre rozhlasovú stanicu CRC hráčov manažér Branislav Jašurek.

Chceli poznať Hamšíkov názor

Dlhoročnou oporou a tiež kapitánom Neapola je Lobotkov spoluhráč zo slovenskej reprezentácie Marek Hamšík. Tridsaťročný Banskobystričan nedávno prezradil, že v klube chceli poznať jeho pohľad na krajana z Celty Vigo. „V Neapole sa ma naňho pýtali, rovnako aj on sa ma pýtal na klub. Odporučil som ho, má pred sebou skvelú budúcnosť,“ uviedol Hamšík.

Odporúčame:
Marek Hamšík zvažuje ponuku z Číny. Fanúšikovia SSC Neapol chcú, aby ostal

„Lobotka je rýchly, má nízke ťažisko, dobré čítanie hry a tiež skvelú techniku. A najmä má dostatočný priestor na to, aby sa stále zlepšoval. Jeho agent je blízkym človekom kapitána Neapola a to by mohla byť výhoda. Talentovaný futbalista s ročníkom narodenia 1994 je momentálne v klube viac preferovaný ako Santiago Ascacibar ako alternatíva na post Jorginha,“ píšu v súvislosti s možným príchodom Lobotku do tímu SSC Neapol talianske futbalové portály.

Viac k témam: Celta Vigo, futbal, Marek Hamšík, Serie A, SSC Neapol, Stanislav Lobotka
Zdroj: Webnoviny.sk – O Lobotku má vraj záujem Inter Miláno aj SSC Neapol, Celta Vigo však žiada desiatky miliónov eur © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *