Home / šport / Futbal / Video: Real Madrid oslavoval titul v Lige majstrov, fanúšikovia skandovali „Cristiano, zostaň!“

Video: Real Madrid oslavoval titul v Lige majstrov, fanúšikovia skandovali „Cristiano, zostaň!“

MADRID 29. mája (WebNoviny.sk) – Nedeľná noc v španielskej metropole Madrid bola aj nocou osláv trinásteho titulu klubového futbalového šampióna Európy.

Dejiskom bol zaplnený Štadión Santiaga Bernabéua a v hlavných úlohách sa ocitli hráči a tréneri Realu Madrid. Zatiaľ čo futbalový stánok pohltila tma, moderátor začala vyvolávať na vysvietené pódium jednotlivých aktérov zlatého hetriku v Lige majstrov.

Aplauz pre trénera

Najväčší aplauz sa ušiel trénerovi Zinedinovi Zidanovi a, samozrejme, aj klubovej ikone Cristianovi Ronaldovi. Najlepší kanonier európskej klubovej histórie sa na pódiu objavil nielen vo svojom tradičnom drese s číslom 7, ale aj s veľkou portugalskou vlajkou na pleciach.

Odporúčame:
Dúbravka podporuje Kariusa, čaká verdikt z Newcastlu a teší sa na trnavský duel proti Holandsku

Azda najznámejší značkový produkt „Los Blancos“ postupne fanúšikom ukázal päť prstov na znak jeho piatich triumfov v Lige majstrov, a spod dresu vytiahol aj odznak Realu Madrid, ktorý dvakrát pobozkal. Nasledovali ďalšie bozky na diaľku smerom k zaplneným tribúnam vyše 81-tisícového do tmy ponoreného štadióna.

Ronaldovi spoluhráči, ktorí už medzitým stihli vystúpiť v žiari reflektorov na oslavné pódium, začali skandovať „Cristiano, quédate čiže Cristiano, zostaň!“ K futbalistom sa čochvíľa pridali burácajúce tribúny. Bola to logická odozva ľudí na nejednoznačné slová 33-ročného rodáka z portugalského ostrova Madeira po sobotňajšom finále LM v Kyjeve, v ktorých naznačil možný odchod z kráľovského veľkoklubu.

Ronaldov odchod z Madridu

„Čo asi tak môžem povedať? V každom zápase ste nás zahrnuli toľkou priazňou a láskou. Vnímam ako veľké ocenenie, že môžem hrať za najväčší klub na svete. Taká je pravda,“ povedal Ronaldo s mikrofónom pred ústami. Tréner Zidane len diplomaticky podotkol: „Teraz nad tým vôbec neuvažujem, či odíde alebo zostane. Užívam si tieto chvíle.“

Odporúčame:
Zverejnili káder sezóny Ligy majstrov, Cristianovi Ronaldovi robia spoločnosť Salah a Messi

Pre Ronaldov odchod z Madridu hovorí hneď niekoľko faktorov. Ťažké dohadovanie sa o novej zmluve, zlý vzťah s prezidentom Florentinom Pérezom či hráčove dlhodobé problémy so španielskymi daňovými úradmi. „Počúvame o jeho odchode každé leto a potom sa nič nestane,“ skonštatoval prezident „bieleho baletu“ Pérez.

Viac k témam: Cristiano Ronaldo, futbal, Liga majstrov, Real Madrid, Zinedine Zidane
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Real Madrid oslavoval titul v Lige majstrov, fanúšikovia skandovali „Cristiano, zostaň!“ © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *