Home / KULTÚRA / Film a TV / Foto: Predstaviteľ čarodejníka Nevilla Longbottoma Matthew Lewis sa oženil

Foto: Predstaviteľ čarodejníka Nevilla Longbottoma Matthew Lewis sa oženil

BRATISLAVA 29. mája (WebNoviny.sk) – Anglický herec Matthew Lewis, známy najmä ako Neville Longbottom zo série filmov o čarodejníkovi Harrym Potterovi, sa oženil.

Rodák z Leedsu sa novinkou pochválil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde uviedol, že si s partnerkou Angelou Jonesovou povedali svoje „áno“ v Taliansku.

Odporúčame:
Rozzúrený Brad Pitt hodil Weinsteina o stenu, keď sexuálne obťažoval Gwyneth Paltrow

„Nielenže som zmeškal koncert Arctic Monkeys v Los Angeles, ale vystupovali v Taliansku v tom čase, ako ma moja manželka prinútila oženiť sa. Som vytočený,“ zavtipkoval 28-ročný herec v príspevku, v ktorom zverejnil aj jednu z ich svadobných fotografií.

Lewis a mladá Američanka, ktorá sa venuje plánovaniu podujatí, sa zasnúbili predvlani v novembri v Paríži. Dvojica sa spoznala v januári 2016 v Universal Studios vo floridskom Orlande, pričom randiť začali v júli.

Matthew Lewis

Herectvu sa venuje od piatich rokov. Preslávil sa ako spomínaný Neville Longbottom, ktorého po prvý raz stvárnil v adaptácii knižného bestselleru Harry Potter a Kameň mudrcov (2001). Po tejto snímke si túto úlohu zopakoval ešte vo filmoch Harry Potter a Tajomná komnata (2002), Harry Potter a väzeň z Azkabanu (2004), Harry Potter a Ohnivá čaša (2005), Harry Potter a Fénixov rád (2007), Harry Potter a Polovičný princ (2009) a Harry Potter a Dary smrti 1 a 2. (2010, 2011). Neskôr si zahral napríklad v seriáloch The Syndicate (2012 – 2015), Bluestone 42 (2013 – 2015), Šťastné údolie (2014) a Ripper Street (2012 – 2016) či snímkach Wasteland (2012) a Predtým, ako som ťa poznala (2016).

Informácie pochádzajú z webstránky people.com a archívu agentúry SITA.

Not only did I miss @ArcticMonkeys in LA but they were performing in Italy at the same time we were there and my wife made me get married instead. Fuming. pic.twitter.com/VEZfTkizBa
— Matthew Lewis (@Mattdavelewis) May 28, 2018

Viac k témam: filmový herec, Harry Potter, Matthew Lewis, Neville Longbottom, svadba
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Predstaviteľ čarodejníka Nevilla Longbottoma Matthew Lewis sa oženil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Zomrel režisér humoristických programov Stanislav Gurka, smúti za ním aj Rasťo Piško

Podľa scenára Stanislava Gurku vzniklo viacero filmov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *