Home / SVET / Video: V českej sanitke po nehode zahynula žena, vodič nafúkal jedno promile

Video: V českej sanitke po nehode zahynula žena, vodič nafúkal jedno promile

PRAHA 28. mája (WebNoviny.sk) – Smrteľné zranenie utrpela v pondelok ráno v sanitke 68-ročná žena, ktorú vodič v Českej republike viezol na dialýzu. Udrela sa do hlavy po tom, čo šofér neďaleko mesta Kralovice v okrese na Plzeň prudko zabrzdil, pretože mu do cesty vbehla srna. Pacientka nebola pripútaná. Vodič mal pozitívnu dychovú skúšku na alkohol, informuje portál iDnes.cz.

Pri brzdení pacientka vyletel zo sedačky v zadnej časti sanitky a upadla do bezvedomia. Vodič sa preto s ňou vrátil do asi jeden kilometer vzdialených Kralovic, kde záchranári zistili, že pacientka už nedýcha. Následná resuscitácia nebola úspešná. Policajti 41-ročnému vodičovi sanitky namerali jedno promile alkoholu v dychu.

Nehodu polícia ďalej vyšetruje a zatiaľ nikoho neobvinila.

Viac k témam: Česká republika, tragická nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: V českej sanitke po nehode zahynula žena, vodič nafúkal jedno promile © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajincom sa podarilo zničiť na okupovanom Kryme štyri ruské raketové systémy S-400

Údery podľa zničili alebo kriticky poškodili aj tri ruské radarové stanice, veliteľské stanovište protivzdušnej obrany a systém velenia a riadenia protivzdušnej obrany Fundament-M.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *