Home / šport / MOTOR šport / Formula 1 sa svojich „grid girls“ nevzdá, na Veľkej cene Monaka sa modelky objavia trochu inak

Formula 1 sa svojich „grid girls“ nevzdá, na Veľkej cene Monaka sa modelky objavia trochu inak

MONAKO 25. mája (WebNoviny.sk) – Organizátori víkendovej Veľkej ceny Monaka oznámili, že plánujú návrat príťažlivých modeliek do kolotoča Formuly 1, no v inej úlohe, akú plnili dlhé roky takzvané grid girls.

Namiesto toho, aby pózovali so štartovnými číslami pred monopostmi, budú súčasťou marketingových produktov a fotografií jednotlivých jazdcov.

Odporúčame:
Prvý tréning pred Veľkou cenou Monaka patril Ricciardovi, Hamilton skončil až tretí

„Naši americkí priatelia rozhodli, že zamestnať ženy na to, aby držali plagáty, je pre ne znevažujúce,“ povedal prezident Monackého automobilového klubu Michel Boeri pre noviny Nice-Matin.

„Nesúhlasím s tým. Naše modelky sú atraktívne a elegantné a robia Monaku dobrý imidž.“ Podobný postoj zaujali v tejto sezóne aj organizátori VC Ruska.

Viac k témam: F1 Formula 1, grid girls, modelky, Veľká cena Monaka
Zdroj: Webnoviny.sk – Formula 1 sa svojich „grid girls“ nevzdá, na Veľkej cene Monaka sa modelky objavia trochu inak © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Lewis Hamilton sa teší na nové výzvy v tíme Ferrari, ale v Mercedese má ešte nedokončenú prácu

Lewis Hamilton vo Ferrari nahradí španielskeho jazdca Carlosa Sainza mladšieho, ktorý sa s predstaviteľmi stajne nedohodol na novom kontrakte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *