Home / šport / Hokej / Kometa to nemôže vyhrať aj tretíkrát po sebe, povedal Hudáček a rozhodol sa pre dres Liberca

Kometa to nemôže vyhrať aj tretíkrát po sebe, povedal Hudáček a rozhodol sa pre dres Liberca

LIBEREC 24. mája (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejista Libor Hudáček po troch rokoch opustil Švédsko a zamieril bližšie k vlasti, v sezóne 2018/2019 si bude obliekať dres českého tímu Bílí Tygři Liberec.

Rozhodoval mezi Libercom a Brnom

Priznal, že ponúk mal viacero, pre klub na severe Čiech rozhodla progresívna práca mladého trénera Filipa Pešána a atraktívny herný štýl. Hudáček takisto verí, že s Libercom môže pomýšľať na extraligový titul.

Odporúčame:
Tomáš Jurčo je nadšený, že Slováci budú hrať na MS v hokeji 2019 v jeho rodných Košiciach

„Mal som viacero ponúk, napokon som si vyberal medzi Libercom a Brnom. Doma sme si potom so ženou vraveli, že Kometa to nemôže vyhrať tretíkrát po sebe,“ povedal pre idnes.cz 27-ročný útočník. „Dúfam, že som si vybral správne a Brnu v tejto sezóne titul zoberieme,“ dodal rodák zo Spiša.

Mal by nahradiť Bakoša

V českej najvyššej súťaži bude hrať premiérovo. V Liberci od neho očakávajú, že nahradí produktívneho krajana Martina Bakoša, ktorý odišiel práve do Brna.

Odporúčame:
To bola dráma, boli sme blízko, ale zase Švédsko, píšu médiá o finále MS v hokeji 2018

„Nahradiť Martina bude veľmi náročné, pretože tu zanechal dobrú stopu. Mojim cieľom je prekonať ho a získať titul, rovnako ako on,“ uviedol Hudáček a vyhlásil, že kamaráta varoval, aké má s Libercom ambície.

„Ja som mu to s tým titulom hovoril. Ale on je tvrdohlavý. Chcel ísť do Brna, a tak tam išiel,“ vyhlásil dobre naladený Hudáček.

Viac k témam: HC Bílí Tygři Liberec, hokej, Libor Hudáček
Zdroj: Webnoviny.sk – Kometa to nemôže vyhrať aj tretíkrát po sebe, povedal Hudáček a rozhodol sa pre dres Liberca © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *