Home / šport / Hokej / Pánikova Arizona si zmluvou zaistila nového obrancu, z KHL príde Rus Ľubuškin

Pánikova Arizona si zmluvou zaistila nového obrancu, z KHL príde Rus Ľubuškin

GLENDALE 24. mája (WebNoviny.sk) – Ruský hokejový obranca Iľja Ľubuškin mieri do zámoria. Dvadsaťštyriročný moskovský rodák, ktorý doteraz pôsobil v nadnárodnej KHL v Lokomotive Jaroslavľ, podpísal dvojcestnú zmluvu na jeden rok s klubom Arizona Coyotes.

V uplynulej sezóne odohral Ľubuškin za Lokomotiv 50 duelov základnej časti s bilanciou 3 góly a 6 asistencií, v play-off pridal 9 štartov (1+0). Je členom širšieho kádra ruskej reprezentácie, ale na vrcholnom podujatí sa ešte nepredstavil.

Odporúčame:
Richarda Pánika zatkla polícia, mal odmietnuť opustiť vstup do baru v Scottsdale

„Je to dobre stavaný obranca s kvalitným korčuľovaním, dokáže skvele manévrovať s pukom,“ zhodnotil prezident „kojotov“ pre hokejové operácie a generálny manažér John Chayka na klubovom webe. Súčasťou organizácie Coyotes je aj slovenský útočník Richard Pánik.

Viac k témam: Arizona Coyotes, hokej, Iľja Ľubuškin, KHL, NHL, Richard Pánik
Zdroj: Webnoviny.sk – Pánikova Arizona si zmluvou zaistila nového obrancu, z KHL príde Rus Ľubuškin © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nitra má na dosah druhý majstrovský titul v histórii, Spišská Nová Ves chce ešte zabojovať (foto)

O svojom druhom titule v histórii slovenskej extraligy môže rozhodnúť už v stredu od 18.00 h, keď sa opäť v Nitre hrá zápas číslo 4.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *