Home / KULTÚRA / Divadlo / Sisa Sklovská má blízko ku každej zo stvárňovaných postáv, predstaví sa aj ako Mária Terézia

Sisa Sklovská má blízko ku každej zo stvárňovaných postáv, predstaví sa aj ako Mária Terézia

BRATISLAVA 22. mája (WebNoviny.sk) – Slovenská speváčka Sisa Sklovská obľubuje všetky postavy, ktoré stvárňuje na divadelných doskách.

Historický muzikál

„Pre mňa je srdcovka úplne všetko, čo v divadle hrám. Keď sa ma niekto pýta, ktorú rolu mám najradšej, tak ani neviem povedať. Proste mám rada tú, ktorú momentálne skúšam,“ povedala v rozhovore pre agentúru SITA.

Odporúčame:
Zamestnancov nemocnice potrestali po nahliadnutí do osobných záznamov speváka Eda Sheerana

Charizmatická umelkyňa momentálne nacvičuje ďalší muzikál na historickú nôtu. „Minulý týždeň sme mali akurát derniéru Madame de Pompadour a chystáme ďalší pôvodný slovenský muzikál Mária Terézia. Rozmýšľali sme, koho by som do tej trilógie k Mata Hari a Madame de Pompadour mohla stvárniť, a keďže Mária Terézia mala výročie a je to vážna postava našich dejín, známa po celom svete, zvolili sme si ju,“ priblížila Sklovská.

Modernejšie prevedenie

Muzikál Mária Terézia bude podľa jej slov celkom iný ako inscenácie o Mata Hari či Madame de Pompadour. „Bude modernejšie spracovaný, nielen čo sa týka choreografie, ale aj hudobne,“ prezradila.

Fakt, že môže stvárniť najznámejšiu uhorskú panovníčku, jej lichotí. „Madame de Pompadour a Mata Hari boli skutočne femme fatale, ktoré v živote dosiahli strašne veľa, a Mária Terézia bola zas silná panovníčka, takže je o čom hrať. Až na to, že sa mi smejú, či viem, že mala 16 detí… Jasné, že viem. To tam ale, našťastie, stvárňovať nebudem,“ podotkla pobavene speváčka, ktorú môžu diváci a diváčky v súčasnosti vidieť aj vo vedľajšej úlohe muzikálu Mamma Mia!.

Viac k témam: Mária Terézia, Muzikál, Sisa Sklovská
Zdroj: Webnoviny.sk – Sisa Sklovská má blízko ku každej zo stvárňovaných postáv, predstaví sa aj ako Mária Terézia © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Vo veku 59 rokov zomrel slovenský publicista, divadelník a hudobník Lajo Slimák

Na jeseň v roku 2001 mal Slimák vážnu autonehodu, pri ktorej utrpel zranenie krčnej chrbtice a ochrnul temer na celé telo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *