Home / šport / Futbal / Ján Ďurica nebude pokračovať v Trabzonspore, poďakovanie napísal pod fotku na instagrame

Ján Ďurica nebude pokračovať v Trabzonspore, poďakovanie napísal pod fotku na instagrame

TRABZON 21. mája (WebNoviny.sk) – Slovenský futbalista Ján Ďurica si v sezóne 2018/2019 už neoblečie dres tureckého Trabzonsporu. Tridsaťšesťročný stopér pôsobil na severovýchodnom pobreží Turecka dve sezóny, v lete 2016 prestúpil z ruského Lokomotivu Moskva.

Odporúčame:
Lionel Messi po piaty raz získal Zlatú kopačku, je nový osamotený rekordér

V elitnej tureckej súťaži odohral 46 stretnutí. „Trabzon, ďakujem za všetko. Ja aj moja rodina sme tu boli šťastní. Užili sme si to tu,“ napísal Ďurica na oficiálnom profile na instagrame k fotografii v klubovom drese. Nie je známe, kam povedú jeho ďalšie futbalové kroky.

Hráči Trabzonsporu obsadili v tejto sezóne 5. miesto v najvyššej tureckej súťaži a neprebojovali sa do pohárovej Európy. V tomto klube pôsobia aj Juraj Kucka, Matúš Bero a Tomáš Hubočan, ktorý je kmeňový hráč francúzskeho Olympique Marseille.

Thank you Trabzon for everything!!! Me and my family were happy to be here. We enjoyed time here. Bize heryer Trabzon!!!???❤?
Príspevok, ktorý zdieľa Jan Durica (@durica28), 18 Máj 2018 o 9:59 PDT

Viac k témam: futbal, Ján Ďurica, Trabzonspor
Zdroj: Webnoviny.sk – Ján Ďurica nebude pokračovať v Trabzonspore, poďakovanie napísal pod fotku na instagrame © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Calzona má 19. najvyšší ročný plat spomedzi všetkých trénerov na ME 2024

Calzona podľa spomenutého zdroja zarába 540-tisíc eur.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *