Home / šport / Futbal / Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca vo Fortuna lige

Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca vo Fortuna lige

BRATISLAVA 17. mája (WebNoviny.sk) – Hráč FC DAC 1904 Dunajská Streda Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca apríl v rámci najvyššej slovenskej futbalovej súťaže 2017/2018.

Iba 19-ročný stredopoliar (nar. 30. septembra 1998) sa dvoma gólmi najvýraznejšou mierou podieľal na víťazstve v Žiline nad domácim MŠK (3:2) v dueli 6. kola skupiny o titul v nadstavbovej časti Fortuna ligy.

Odporúčame:
Slovan dobyl Dunajskú Stredu, Spartak utrpel debakel, Trenčín s triumfom a Prešov v II. lige

V úvode druhého polčasu predviedol kmeňový hráč anglického Wolverhamptonu Wanderers, ktorý v jarnej časti hosťuje v klube zo Žitného ostrova, nádhernú individuálnu akciu: nezastavili ho ani štyria brániaci hráči Žiliny a z uhla trafil na milimeter presne aj s prispením vzdialenejšej žrde. Pred slovenským mládežníckym reprezentantom Hercom sa z triumfu v ankete za gól mesiaca február a marec 2018 tešil jeho vekový rovesník Peter Kolesár z MFK Zemplín Michalovce.

Levického rodáka a odchovanca nitrianskeho futbalu Christiána Herca ocenili fanúšikovia najväčším počtom hlasov, dôveru mu dalo 58,8 percenta z hlasujúcich. Druhý najkrajší gól v apríli strelil Reagy Baah Ofosu z FC Spartak Trnava (25,7 %), tretí v poradí Ibrahim Rabiu z ŠK Slovan Bratislava získal na stránke gol.fortunaliga.sk 14,5 percenta hlasov. Informuje o tom oficiálny web najvyššej slovenskej futbalovej súťaže fortunaliga.sk.

Gól mesiaca Fortuna ligy – apríl 2018:

1. Christián Herc (FC DAC 1904 Dunajská Streda) 58,8 %, 2. Reagy Baah Ofosu (FC Spartak Trnava) 25,7 %, 3. Ibrahim Rabiu (ŠK Slovan Bratislava) 14,5 %, 4. Hilary Gong (AS Trenčín) 1,0 %, 5. Haris Harba (FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble) 0,0 %

Viac k témam: Christián Herc, FC DAC 1904 Dunajská Streda, Fortuna liga, futbal
Zdroj: Webnoviny.sk – Christián Herc získal ocenenie za gól mesiaca vo Fortuna lige © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovanista Pauschek získal siedmy majstrovský titul, prekonal doterajší rekord Nigérijčana Rabiua

Nigérijčan Rabiu má štyri tituly so Slovanom a dva s Trenčínom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *