Home / SLOVENSKO / Smer-SD by mal podľa Tomáša urobiť maximum, aby presvedčil Lajčáka kandidovať za prezidenta

Smer-SD by mal podľa Tomáša urobiť maximum, aby presvedčil Lajčáka kandidovať za prezidenta

BRATISLAVA 16. mája (WebNoviny.sk) – Smer-SD by mal podľa poslanca NR SR Erika Tomáša urobiť maximum preto, aby presvedčil ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka kandidovať za prezidenta SR.

Ako povedal Tomáš v stredu pre agentúru SITA, Lajčák by bol výborný kandidát akceptovaný širšou verejnosťou a teda aj s veľkou šancou na úspech.

Odporúčame:
Fico sa Kiskovmu rozhodnutiu nekandidovať nečuduje, prezident podľa neho skrýva niečo nekalé

„Lajčák má za sebou silný profesionálny príbeh. Úspešne reprezentoval Slovensko v rôznych vysokých diplomatických funkciách a určite by to dobre zvládol aj v pozícii hlavy štátu,“ povedal Tomáš.

Šéf rezortu diplomacie Miroslav Lajčák v utorok povedal, že nebude kandidovať za prezidenta SR. Ako povedal novinárom, toto jeho rozhodnutie neovplyvní ani rozhodnutie Andreja Kisku, ktorý oznámil, že v budúcoročných prezidentských voľbách kandidovať nebude.

Viac k témam: Andrej Kiska, Erik Tomáš, Miroslav Lajčák, prezidentské voľby na Slovensku, Smer-SD
Zdroj: Webnoviny.sk – Smer-SD by mal podľa Tomáša urobiť maximum, aby presvedčil Lajčáka kandidovať za prezidenta © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slovensko dostane menej peňazí, ako predpokladalo. Dôvodom je pomoc Ukrajine zo strany bývalých vlád, uviedol Blanár (foto)

Povedal tak po pondelkovom zasadnutí Rady Európskej únie pre zahraničné veci v Luxemburgu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *