Home / KULTÚRA / Hudba / Americký sen je vraj zničený, spevák Foo Fighters sa hanbí za prezidenta Trumpa

Americký sen je vraj zničený, spevák Foo Fighters sa hanbí za prezidenta Trumpa

BRATISLAVA 1. mája (WebNoviny.sk) – Americký spevák a gitarista Dave Grohl z kapely Foo Fighters sa hanbí za amerického prezidenta Donalda Trumpa. Štyridsaťdeväťročný interpret to uviedol v rozhovore pre britskú verziu magazínu GQ.

Odporúčame:
Vo veku 28 rokov zomrel DJ a producent Avicii, za svoju tvorbu získal mnoho hudobných ocenení

„Americký sen je v súčasnosti poničený. Pravdepodobne sa pohybujem v zahraničí častejšie ako súčasný prezident a jednej veci na rozdiel od neho chápem a to je, že svet nie je väčší, ako si myslíš. Všetci sme susedia. India, Ázia či Island nie sú v inej solárnej sústave. Hanbím sa za nášho prezidenta. Keď som v zahraničí, mám pocit, že by som sa mal za neho ospravedlniť,“ vyjadril sa muzikant.

Foo Fighters

Skupinu založil v roku 1994 spomínaný Dave Grohl. Urobil tak potom, ako zomrel Kurt Cobain – frontman legendárnej Nirvany, v ktorej Grohl pôsobil ako bubeník.
Skupina má na konte zatiaľ deväť štúdioviek – Foo Fighters (1995), The Colour And The Shape (1997), There Is Nothing Left To Lose (1999), One By One (2002), In Your Honor (2005), Echoes, Silence, Patience & Grace (2007), Wasting Light (2011), Sonic Highways (2014) a Concrete and Gold (2017).
Kapelu doteraz 29 ráz nominovali na prestížne ceny Grammy, pričom dvanásť nominácií sa im podarilo premeniť na sošky.

Informácie pochádzajú z webstránky www.rollingstone.com a archívu agentúry SITA.

 

Viac k témam: Dave Grohl, Donald Trump, Foo Fighters, spevák, USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Americký sen je vraj zničený, spevák Foo Fighters sa hanbí za prezidenta Trumpa © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ceny Grammy 2024 patrili ženám, Taylor Swift zlomila rekord a prvý gramofónik si odniesla aj Miley Cyrus (video+foto)

Už 66. ročník udeľovania cien Grammy sa uskutočnil v Los Angeles. Časť ceremónie v Cypto.com Arene, ktorú vysielali v televízii, moderoval Trevor Noah.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *