Home / POLITIKA / Z okolia Fica: Ten úžerník z Popradu a dočasný prezident urobí všetko, čo budeme chcieť

Z okolia Fica: Ten úžerník z Popradu a dočasný prezident urobí všetko, čo budeme chcieť

Takéto a ešte omnoho vulgárnejšie „hlášky“ z okolia expremiéra Fica kolujú na margo konania hlavy štátu. Tieto kuloárne informácie ohľadom prezidenta Kisku majú svoje rácio.

Kiska sa síce môže verbálne sťažovať a točiť videá ale to je tak asi všetko. Kiska od istej doby robí to, čo musí. Tá doba nastala, keď polícia a prokuratúra začala šetriť podľa všetkých okolností neoprávnené odpočty dane z pridanej hodnoty, ktoré si uplatnili firmy Andreja Kisku, keď kandidoval za prezidenta a výdavky na prezidentsku kampaň si dal do nákladov. A navyše požiadal aj o vratku DPH.

Od tohto momentu je Kiska len bábkou vo ficových rukách. Nemôže urobiť svojprávne nič. Bič trestného stíhania za daňové podvody je príliš silný. Posledný pokus ukázať svoju nezávislosť mal Kiska pri odmietnutí vymenovania štvrtej Ficovej vlády (prvej Pellegríniho). Neurobil to. Prečo vie on, vie to aj expremiér Fico a ešte pár zainteresovaných.

„Úžerník, daňový podvodník a dočasný prezident,“ ako Kisku nazývajú ľudia z okolia Róberta Fica, štvrtú Ficovu vládu (prvú Pellegríniho) bez problémov vymenoval. Trestné stíhanie na neoprávnene odpočty DPH je limitujúcim faktorom konania Andreja Kisku a preto povestný úsmev Róberta Fica odhaľuje svoju skutočnú symboliku až teraz. Kiska už len natáča videá

avšak ďalej už len poslušne robí tak ako Róbert Fico píska (vymenovanie Sákovej za ministerku vnútra napríklad)

Prezidentská púť Andreja Kisku sa tak pomaly končí a jeho sľubný prezidentský začiatok bude v histórii navždy nahradený vazalským, lokajským a chybným konaním kvôli pár tisícom eur, ktoré milionár Kiska chcel ušetriť v rámci svojej prezidentskej kampane.

Smutný ale pravdivý príbeh podnikateľa z Popradu, ktorý sklamal viac ako mohol a nemusel.

Marian Zaboj 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Váľaju sa ako prasce v miliónoch od štátu ale ako a na čo ich míňajú ?

Ktorí politici berú milióny na svoje strany ale nedali na pamätník okupácie 21. augusta 1968 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *