Home / šport / Hokej / Útočník Toronta sa stal miláčikom fanúšikov, v základnej časti NHL bol jeho dres najpredávanejší

Útočník Toronta sa stal miláčikom fanúšikov, v základnej časti NHL bol jeho dres najpredávanejší

TORONTO 21. apríla (WebNoviny.sk) – Najpredávanejším dresom v oficiálnych obchodoch počas základnej časti hokejovej NHL 2017/2018 sa stal dres útočníka Toronta Maple Leafs Austona Matthewsa s číslom 34. Dvadsaťročný center pôsobí v zámorskej profilige iba druhú sezónu, v 62 zápasoch tzv. „regular season“ nazbieral 63 bodov za 34 gólov a 29 asistencií. Vlani získal Calderovu trofej pre najlepšieho nováčika.

„Máme neuveriteľných fanúšikov a je úžasné vidieť, ako sa predáva dres s vaším menom. Nepovažujem to za samozrejmosť,“ povedal Matthews podľa nhl.com.

Odporúčame:
Sú známe nominácie na Lady Byng Trophy, O’Reilly má šancu získať cenu za fair-play po druhýkrát

V predajnosti dresov sa za Matthewsa zaradili hviezdy Sidney Crosby a Connor McDavid. Do elitnej päťky sa dostali aj brankári Marc-André Fleury a Henrik Lundqvist.

Najpredávanejšie dresy NHL počas základnej časti 2017/2018
1. Auston Matthews (Toronto Maple Leafs), 2. Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins), 3. Connor McDavid (Edmonton Oilers), 4. Marc-Andé Fleury (Vegas Golden Knights), 5. Henrik Lundqvist (New York Rangers), 6. Alexander Ovečkin (Washington Capitals), 7. Mats Zuccarello (New York Rangers), 8. Patrick Kane (Chicago Blackhawks), 9. Jonathan Toews (Chicago Blackhawks), 10. Vladimir Tarasenko (St. Louis Blues)

Viac k témam: Auston Matthews, hokej, NHL, Toronto Maple Leafs
Zdroj: Webnoviny.sk – Útočník Toronta sa stal miláčikom fanúšikov, v základnej časti NHL bol jeho dres najpredávanejší © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spišiaci historicky prvýkrát postúpili do finále. Toto bude ešte dlho bolieť, hovorí kapitán Košíc

Hoci Košičania hrali lepšie a mali viac čistých vyložených šancí, vychytal ich však Filip Surák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *