Home / šport / Hokej / Tatar podľa generálneho manažéra ešte šancu dostane, Vegas Golden Knights má veľa dobrých hráčov

Tatar podľa generálneho manažéra ešte šancu dostane, Vegas Golden Knights má veľa dobrých hráčov

VEGAS 20. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenský hokejista Tomáš Tatar prišiel o svoje miesto v zostave Vegas Golden Knights v severoamerickej NHL. V prvých dvoch stretnutiach 1. kola play-off Západnej konferencie ešte figuroval na súpiske, no v treťom a štvrtom zápase už nehral.

Nemyslím si, že by robil niečo zle. Máme veľa dobrých hráčov a nemôžu všetci hrať v každom zápase,“ povedal podľa hockeybuzz.com generálny manažér Golden Knights George McPhee. „Všetci dostanú šancu hrať. Budeme potrebovať každého,“ dodal.

Odporúčame:
Video: Nováčik z Vegas ako prvý do 2. kola play-off NHL, Washington vyhral vďaka gólu z 89. minúty

Dvadsaťsedemročného krídelníka vymenili do Vegas v deň uzávierky prestupov z Detroitu Red Wings, v ktorého drese hral od svojho vstupu do profiligy. Protihodnota za Tatara boli tri draftové voľby – tento rok v prvom kole, v budúcej sezóne v druhom kole a v roku 2021 v treťom kole. „Pred uzávierkou sme chceli získať nových hráčov, pretože sme sa nechceli zaradiť medzi tímy, ktoré majú v závere sezóny úzky káder. Boli sme na tom o dosť hrošie, ako si ľudia mysleli. Boli sme naozaj na hrane. Som rád, že sa ku nám Tatar pridal. Je výborný hokejista a skvelý spoluhráč. Určite sa dostane späť do zostavy,“ uviedol McPhee.

Tatar absolvoval v základnej časti NHL 2017/2018 kompletnú zápasovú porciu, za Detroit odohral 62 stretnutí a v drese nováčika súťaže pridal 20 štartov. Nazbieral 34 bodov (20+14) a stal sa druhým najproduktívnejším Slovákom v sezóne. V play-off dosiaľ odohral dva zápasy, v ktorých nebodoval. Vegas sa v druhom kole vyraďovacej fázy sezóny stretne so San Jose.

Viac k témam: hokej, NHL, tomáš tatar, Vegas Golden Knights
Zdroj: Webnoviny.sk – Tatar podľa generálneho manažéra ešte šancu dostane, Vegas Golden Knights má veľa dobrých hráčov © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spišiaci historicky prvýkrát postúpili do finále. Toto bude ešte dlho bolieť, hovorí kapitán Košíc

Hoci Košičania hrali lepšie a mali viac čistých vyložených šancí, vychytal ich však Filip Surák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *