Home / šport / Futbal / Tréner Spartaka Trnava podpichol Slovan a výrokom zosmiešnil Slovnaft Cup

Tréner Spartaka Trnava podpichol Slovan a výrokom zosmiešnil Slovnaft Cup

TRNAVA 19. apríla (WebNoviny.sk) – Je nudný, nedôležitý a nezaujímavý. Taký je názor trénera futbalistov FC Spartak Trnava Nestora El Maestra na elitnú slovenskú pohárovú súťaž Slovnaft Cup.

Vyhlásil to po nezdare Trnavčanov v stredajšom domácom odvetnom stretnutí semifinále, v ktorom „andeli“ remizovali so Slovanom Bratislava 1:1 a v následnom rozstrele zo značky pokutového kopu podľahli 3:4. Do prvomájového finále teda postúpil Slovan, stretne sa s Ružomberkom.

Odporúčame:
Vo finále Slovnaft Cupu sa stretnú Slovan a Ružomberok, rozhodli pokutové kopy a remíza

Tridsaťpäťročný kormidelník trnavského mužstva nezabudol aj podpichnúť konkurenčný Slovan, ktorý síce označil za supersilný, ale poznamenal, že slovanisti sa musia sústrediť na malý Slovnaft Cup, z čoho má evidentnú radosť.

„Každý pohár je pekný. Tento tu však je malý, nezaujímavý a nedôležitý, ale je pekný. Nechcem povedať, že by sme nechceli triumfovať, pretože sme chceli uspieť. Slovenský futbal sa v tejto sezóne dosť zmenil. Teší ma, že veľký supersilný Slovan sa musí sústrediť na tento malý nedôležitý pohár. My máme v hlave väčšie ciele. Sme trošku sklamaní, ale pokračujeme ďalej,“ uviedol rodák zo srbského Belehradu Nestor El Maestro.

Viac k témam: FC Spartak Trnava, futbal, Nestor El Maestro, ŠK Slovan Bratislava, Slovnaft cup
Zdroj: Webnoviny.sk – Tréner Spartaka Trnava podpichol Slovan a výrokom zosmiešnil Slovnaft Cup © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *