Home / SLOVENSKO / V strane Smer-SD sa hovorí o Sakovej ako o ministerke vnútra, Stromček vraj ponuku odmietol

V strane Smer-SD sa hovorí o Sakovej ako o ministerke vnútra, Stromček vraj ponuku odmietol

BRATISLAVA 19. apríla (WebNoviny.sk) – V Smere-SD sa čoraz viac hovorí, že Tomáša Druckera vo funkcii ministra vnútra nahradí štátna tajomníčka rezortu Denisa Saková. V hre bol aj bývalý štátny tajomník ministerstva dopravy Viktor Stromček, ale ten podľa informácií agentúry SITA túto ponuku odmietol.

Odporúčame:
Premiér Pellegrini považuje súčasnú koalíciu za jedinú záruku stability pre Slovensko

Minister vnútra Tomáš Drucker v pondelok oznámil, že sa rozhodol podať demisiu do rúk prezidenta Andreja Kisku. Ako povedal, nechce ešte viac polarizovať spoločnosť v otázke odvolania či neodvolania policajného prezidenta Tibora Gašpara. V pozícii ministra vnútra sa podľa jeho slov tiež necítil autenticky.

Odporúčame:
Danko sa vo vláde Pellegriniho necíti komfortne, pri Ficovi nevznikalo toľko trecích plôch

V roku 2017 videl predseda Smeru v Sakovej a Petrovi Pellegrinim nastupujúcu generáciu v Smere-SD. Za nastupujúcu generáciu ich označil vtedy vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.

„Chcem prejsť celé Slovensko. Nebudem chodiť sám. Pozval som niektorých predstaviteľov z nastupujúcej generácie Smeru-SD, aby chodili so mnou. V Martine sa budem tešiť zo spoločnosti Petra Pellegriniho a rovnako bude so mnou štátna tajomníčka Denisa Saková, ktorá sa sústredí na témy typické pre tento rezort, najmä reformu verejnej správy. Bude to dobrá partia. Môžeme urobiť kus dobrej roboty,“ uviedol vtedy Fico vo videu.

Viac k témam: Denisa Saková, ministerstvo vnútra SR, Peter Pellegrini, politická kríza, Smer-SD, Viktor Stromček
Zdroj: Webnoviny.sk – V strane Smer-SD sa hovorí o Sakovej ako o ministerke vnútra, Stromček vraj ponuku odmietol © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na priechode pred obchodným domom v Bratislave zrazilo auto 14-ročné dievča, okolnosti nehody vyšetruje polícia

Dychová skúška na alkohol skončila u vodiča Škody Fabie s negatívnym výsledkom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *