Home / šport / Hokej / Calgary ukončilo spoluprácu s Gulutzanom, dôvodom slabé výkony tímu v základnej časti NHL

Calgary ukončilo spoluprácu s Gulutzanom, dôvodom slabé výkony tímu v základnej časti NHL

CALGARY 18. apríla (WebNoviny.sk) – Klub zámorskej hokejovej NHL Calgary Flames v utorok ukončil spoluprácu s trénerom Glenom Gulutzanom. Štyridsaťšesťročný kouč strávil na lavičke „plameňov“ dve sezóny.

V prvej sa klubu podarilo postúpiť do play-off a svoju púť skončil v konferenčnom štvrťfinále, v aktuálnej sezóne sa Calgary nedostalo medzi osmičku najlepších tímov v Západnej konferencii. Spolu s Gulutzanom končia aj jeho asistenti Dave Cameron a Paul Jerrard. Mená ich nástupcov ešte nie sú známe.

Odporúčame:
Richarda Pánika zatkla polícia, mal odmietnuť opustiť vstup do baru v Scottsdale

„Za každého hovoria výsledky, preto sme museli urobiť toto rozhodnutie. Glen je skvelý tréner a výborný človek, ale mužstvo podávalo slabé výkony. Platilo to najmä o presilových hrách. Skupina hráčov má na viac, než ukazovala. Preto sme museli urobiť zmenu,“ uviedol generálny manažér Calgary Brad Treliving na webe NHL.

Flames ukončili sezónu NHL na piatej priečke Pacifickej divízie a na postup do bojov o Stanleyho pohár im chýbalo 11 bodov. Domáce skóre tohto kanadského mužstva (17-20-4) bolo štvrté najhoršie spomedzi všetkých 31 tímov v súťaži a úspešnosťou presiloviek (16%) sa „plamene“ zaradili na 28. priečku.

Viac k témam: Calgary Flames, Glen Gulutzan, hokej, NHL
Zdroj: Webnoviny.sk – Calgary ukončilo spoluprácu s Gulutzanom, dôvodom slabé výkony tímu v základnej časti NHL © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Slafkovský vyrovnal tínedžerský rekord v Canadiens, bodoval aj Nemec (video)

Najvyťaženejším hráčom bol Erik Černák z Tampy Bay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *