Home / šport / Hokej / Richarda Pánika zatkla polícia, mal odmietnuť opustiť vstup do baru v Scottsdale

Richarda Pánika zatkla polícia, mal odmietnuť opustiť vstup do baru v Scottsdale

GLENDALE 17. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenského útočníka Richarda Pánika z klubu zámorskej hokejovej NHL Arizona Coyotes podľa ABC15-TV zatkla americká polícia.

Dvadsaťsedemročný krídelník údajne mal počas predchádzajúceho týždňa odmietnuť opustiť vstup do športového baru Bevvy v arizonskom Scottsdale napriek výzvam, aby tak urobil. Podľa polície sa zdalo, že Pánik bol pod vplyvom alkoholu alebo inej látky. Incident sa mal stať 8. apríla.

Odporúčame:
Video: Chára strelil gól z nemožného uhla, „žraloci“ rozobrali Anaheim a „diabli“ zvíťazili (aktualizované)

Správu priniesol denník Chicago Tribune. Podľa Sporting News po výsluchu slovenského útočníka prepustili na slobodu. „Vieme o tom a pracujeme na tom, aby sme získali ďalšie informácie. Zatiaľ to komentovať nebudeme,“ uvádza sa v stanovisku klubu Arizona Coyotes. Zatiaľ nie je známe, kedy a či vôbec sa Pánik postaví pred sudcu.

Rciahrd Pánik sa stal členom kádra miestneho klubu profiligy v prvej polovici januára po výmene z Chicaga. Za Coyotes odohral 35 duelov s bilanciou 8 gólov a 11 asistencií. Nedávno odmietol reprezentovať Slovensko na májových MS v Dánsku, očakáva prírastok do rodiny.

V NHL doteraz Pánik absolvoval 335 stretnutí (61+65). Odchovanec martinského hokeja sa v minulosti predstavil na troch MS (2010, 2014 a 2015) aj ZOH 2014.

Viac k témam: hokej, NHL, Richard Pánik
Zdroj: Webnoviny.sk – Richarda Pánika zatkla polícia, mal odmietnuť opustiť vstup do baru v Scottsdale © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Spišiaci historicky prvýkrát postúpili do finále. Toto bude ešte dlho bolieť, hovorí kapitán Košíc

Hoci Košičania hrali lepšie a mali viac čistých vyložených šancí, vychytal ich však Filip Surák.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *