Home / šport / Futbal / ManCity má pohodlný náskok na čele Premier League, Guardiola však vyzýva na sústredenosť

ManCity má pohodlný náskok na čele Premier League, Guardiola však vyzýva na sústredenosť

MANCHESTER 14. apríla (WebNoviny.sk) – Do konca sezóny najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League ostáva šesť zápasov. Na čele ligovej tabuľky neohrozene tróni Manchester City s 13-bodovým náskokom pred mestským rivalom United. Napriek pohodlnej pozícii v závere ročníka tréner „Citizens“ Pep Guardiola upozorňuje, že titul stále nie je istý.

„Môžem vás ubezpečiť, že vo futbale je možné všetko. Už v novembri a decembri som počul reči, že sme šampióni, že neexistuje, aby sme zaváhali. Počas jedného týždňa sme však prehrali trikrát, musíme sa sústrediť až do konca,“ povedal podľa BBC španielsky kouč.

Odporúčame:
UEFA začala vyšetrovanie trénera ManCity Guardiolu pre nešportové správanie

Jeho tím predčasne ovládne Premier League, ak v sobotu zvíťazí nad domácim Tottenhamom a v nedeľu „červení diabli“ na Old Trafford podľahnú poslednému West Bromwichu Albion.

„United sú v dobrej forme a majú špičkových hráčov, sú schopní zvíťaziť vo všetkých šiestich dueloch,“ skonštatoval Guardiola. Jeho zverenci majú úspech vo svojich rukách, definitívu ligového primátu môžu v každom prípade potvrdiť budúci týždeň na vlastnej pôde víťazstvom nad Swansea.

Viac k témam: futbal, Manchester City, Pep Guardiola, Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk – ManCity má pohodlný náskok na čele Premier League, Guardiola však vyzýva na sústredenosť © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Tréner Calzona sa vyjadril k povolaniu nového útočníka, Čavrič napokon na zraz neprišiel (video+foto)

Čavriča povolali, aj keď nebolo jasné, či príde alebo nie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *