Home / šport / Ostatné športy / Bývalý šampión ťažkej váhy Tyson Fury sa po vypršaní trestu za doping vracia do súťažného ringu

Bývalý šampión ťažkej váhy Tyson Fury sa po vypršaní trestu za doping vracia do súťažného ringu

LONDÝN 12. apríla (WebNoviny.sk) – Bývalý šampión ťažkej váhy Tyson Fury sa po vypršaní trestu za doping vracia do súťažného ringu. Návrat si po podpise zmluvy s novým promotérom Frankom Warrenom naplánoval na 9. júna v anglickom Manchestri.

Odporúčame:
Video: Brit Joshua zdolal Parkera z Nového Zélandu na body, v zbierke má už štyri opasky

V roku 2016 mu Britský boxersky kontrolný výbor (BBBoC) zastavil činnosť. Britská antidopingová agentúra (UKAD) uzavrela jeho prípad v decembri minulého roka s tým, že 29-ročný boxer súhlasil s dvojročným trestom za užitie zakázaného steroidu nandrolón.

V ringu nikdy nezdolaný 29-ročný Brit sa súťažne nepredstavil od súboja proti Ukrajincovi Vladimirovi Kličkovi, ktorý sa v novembri 2015 skončil jeho triumfom. V nemeckom Düsseldorfe po dvanástich kolách zvíťazil kontroverzný Brit výrokom rozhodcov (115:112, 115:112, 116:111).

Viac k témam: box, Tyson Fury
Zdroj: Webnoviny.sk – Bývalý šampión ťažkej váhy Tyson Fury sa po vypršaní trestu za doping vracia do súťažného ringu © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Cesta k zmenšeniu priepasti medzi Slovenskom a florbalovými veľmocami bude náročná, tvrdí reprezentačný kouč Jedlička

Michala Jedličku potešilo 5. miesto ženskej reprezentácie na minuloročných MS vo florbale v Singapure.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *