Home / SLOVENSKO / Ďalší víťazný hetrik pre advokátsku kanceláriu Ružička Csekes

Ďalší víťazný hetrik pre advokátsku kanceláriu Ružička Csekes

BRATISLAVA 12. apríla 2018 (WBN/PR) – Vydavateľstvo EPRAVO Group s. r. o. v spolupráci s týždenníkom TREND vyhlásili včera víťazov 6. ročníka súťaže Právnická firma roka 2018. Advokátska kancelária Ružička Csekes už po šiesty raz získala prestížne víťazstvo v hlavnej kategórii Právnická firma – domáca advokátska kancelária. Rovnako tak si po šiesty raz odniesla prvenstvo aj v kategórii Verejné obstarávania. Víťazný hetrik kancelárie završuje prvenstvo v kategórii Právo obchodných spoločností.

Slávnostné vyhlásenie šiesteho ročníka výsledkov súťaže Právnická firma roka sa uskutočnilo včera, 10. apríla 2018, v hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave. Cieľom súťaže je poskytnúť lokálnemu trhu orientáciu v kľúčových odboroch práva. Aj tento rok sa udeľovali ceny v trinástich odborných kategóriách a tiež dve hlavné ceny, Právnická firma roka – domáca advokátska kancelária a Právnická firma roka – medzinárodná advokátska kancelária. Advokátska kancelária Ružička Csekes obhájila už úctyhodné šieste prvenstvo v tejto prémiovej kategórii a potvrdila tak svoje vedúce postavenie medzi nezávislými slovenskými kanceláriami. Hlavná cena sa vždy udeľuje kancelárii, ktorá je danom roku vyhodnotená ako komplexne najlepšia podľa názoru hodnotiteľov, referencií klientov, počtu, hodnoty a významu transakcii, na ktorých pracovala.

Advokátska kancelária Ružička Csekes získala prvenstvá aj v dvoch ďalších kategóriách. Po šiesty raz vyhrala v kategórii Verejné obstarávania a v poradí druhé prvenstvo si odniesla v kategórii Právo obchodných spoločností. 

„Teší nás, že naše 25-ročné pôsobenie na slovenskom trhu meria aj niečo iné ako naše vlastné obchodné úspechy. Sme hrdí, že sme dlhodobo prémiovou advokátskou kanceláriou, ktorej prácu a výsledky takto oceňujú aj nezávislí právnickí odborníci. Pevne verím, že naše profesionálne úsilie bude naďalej prispievať k posilňovaniu nárokov na etické a férové podnikanie na Slovensku,“ vyjadril radosť z ocenenia JUDr. Jaroslav Ružička, PhD., Managing partner kancelárie.

Hodnotenie právnických firiem bolo vykonávané nezávislým hodnotiacim grémiom, ktoré pozostávalo z približne 150 oslovených externých hodnotiteľov nezávislých od účastníkov a usporiadateľa a ďalej zo zástupcov usporiadateľa ako nezávislého subjektu dlhodobo monitorujúceho činnosť advokátskych kancelárií.

Viac k témam: Advokátska kancelária Ružička Csekes, Právnická firma roka
Zdroj: Webnoviny.sk – Ďalší víťazný hetrik pre advokátsku kanceláriu Ružička Csekes © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Koniec anonymity darcov a nové označenie. Mimovládkam chýba transparentnosť, pripravovaný zákon SNS to má napraviť

O novele zákona o neziskových organizáciách poskytujúcich všeobecne prospešné služby sa bude rokovať už na aprílovej schôdzi.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *