Home / Bulvárne / Harabín poslal Okoličányho na DOŽIVOTIE. Ten sa vyparil. Je už na pláži v Karibiku? Čo robí polícia?

Harabín poslal Okoličányho na DOŽIVOTIE. Ten sa vyparil. Je už na pláži v Karibiku? Čo robí polícia?

Trest doživotného väzenia uložil včera v odvolacom konaní slovenský najvyšší súd bosovi jedného z najnebezpečnejších východoslovenských gangov Róbertovi Okoličánymu. Potvrdil tak rozsudok, ktorý v opakovanom procese vyniesol špecializovaný súd v auguste pred dvoma rokmi.

Senát najvyššieho súdu, ktoré súdcom bol aj doktor Harabín nemal s mafiánom zľutovanie a vyriekol tvrdý ortieľ: DOŽIVOTIE!

Okoličány akoby tušil, že rozhodnutie súdu bude v jeho neprospech a tak sa na verejné pojednávanie ani nedostavil. Odvtedy po právoplatne odsúdenom bossovi niet ani chýru, ani slychu.

Polícia asi ako je už na Slvoensku zvykom zaspala a bossa pravdepodobne tak skoro nenájde. Okoličány sa tak pridá k ďalšiem právoplatne odsúdenému zločincovi Mišenkovi, ktorý je takisto „nezvestný“ a na výkon trestu tiež nenastúpil.

„Dňa 20.3.2018 bolo vyhlásené pátranie po hľadanej osobe: Viliam Mišenka, 61- ročný, bytom Topoľčany. Pátranie bolo vyhlásené na základe Príkazu na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody vydaného Najvyšším súdom SR v Bratislave,“ potvrdila Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ Nitra.

Viliam Mišenka na svoj súd obdobne ako Okoličány vôbec nedorazil a aktuálne kompetentné orgány nevedia kde je.

Vraj po Mišenkovi polícia pátra 🙂

 

 

Uvidíme, kedy sa slovenská polícia v prípade Okoličányho spamätá a začne pátranie aj po Okoličánym.

Pôvodná obžaloba na celú zločineckú skupinu Okoličány a spol. bola podaná 27. apríla 2007 a súd vytýčil v tejto kauze približne 130 pojednávaní a po včerajšku napriek právopaltnému odsúdeniu je právoplatne odsúdený „niekde na pláži v Karibiku“. 

Čo dodať?

red.

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *