Home / šport / Tour de France / ŠKODA umožní zažiť Tour de France na vlastnej koži

ŠKODA umožní zažiť Tour de France na vlastnej koži

BRATISLAVA 10. apríla 2018 (WBN/PR)

   Súťaž „ŠKODA E-shop – Body sa počítajú“ potrvá do konca mája
   Hlavná výhra: Pohyb vo VIP zóne Tour de France, let helikoptérou, ranný tréning s účastníkmi pretekov, účasť v peletóne v sprievodnom vozidle
   Päť výhercov získa aj poukážku na zľavu v ŠKODA E-shope v hodnote 100 eur
   Minuloročný výherca Peter Fazekaš: Fantastický zážitok, na ktorý nikdy nezabudnem

Už po pätnásty raz bude ŠKODA sponzorom najsledovanejších cyklistických pretekov na svete Tour de France. Aj tento rok ponúka exkluzívnu šancu jednému výhercovi a jeho ďalším dvom blízkym osobám zažiť jedinečnú  atmosféru pretekov  a stať sa súčasťou legendárnej tour. K zapojeniu sa do súťaže stačí nakúpiť v ŠKODA E-shope do konca mája.

Spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko spúšťa súťaž s názvom ŠKODA E-shop – Body sa počítajú. Na jej konci si víťaz hlavnej výhry odnesie účasť pre 3 osoby na vybranej etape Tour de France 2018. VIP balíček Tour de France ŠKODA Hospitality zahŕňa kompletnú starostlivosť a bohatý program. „Na troch šťastlivcov čaká exkluzívna možnosť pohybu vo VIP zóne, ranný tréning s predchádzajúcim víťazom pretekov, vyhliadkový let helikoptérou a jazda v pelotóne v sprievodnom vozidle,“ konkretizuje výhru Róbert Hukel, vedúci popredajných služieb spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Súťaží každý, kto nakúpi v ŠKODA E-shope

Zapojiť sa do súťaže o účasť na Tour de France je jednoduché: stačí nakúpiť na ŠKODA E-shope tovar v hodnote aspoň 30 €. Šanca na výhru sa dvojnásobne zvyšuje nákupom produktov zo špeciálnej cyklistickej kolekcie (cyklistické príslušenstvo, dresy, bicykle, nosiče bicyklov na strechu a ťažné zariadenie), za ktoré sú 2 hlasy, zaradené do žrebovania. Súťaž potrvá do 31. mája.

Výherca VIP balíčka Tour de France ŠKODA Hospitality bude vyžrebovaný 6. júna. Ďalších 5 vyžrebovaných výhercov získa poukážku na zľavu v ŠKODA E-shope v hodnote 100 eur. Viac informácií o prebiehajúcej súťaži a jej pravidlách nájdete na https://eshop.skoda-auto.sk.

Minuloročný víťaz: V živote na to nezabudnem

Pre Petra Fazekaša, minuloročného víťaza súťaže so ŠKODA E-shopom, bol pobyt na Tour de France jedinečnou skúsenosťou. „Bol som na množstve krásnych dovoleniek, ale tie tri dni na pretekoch Tour de France boli plné skvelých zážitkov z kategórie „zažiť a umrieť“,“ hovorí výherca, ktorý si profesionálnu starostlivosť užíval spolu s dcérou a švagrom. „Vychutnali sme si úžasnú atmosféru pretekov na trati aj v cieli, fantastický let vrtuľníkom. Boli sme posádkou sprievodného automobilu, ktorý šoféroval jeden z bývalých jazdcov Tour de France a nechýbala ani jazda na bicykloch. Zažil som tri dni, na ktoré v živote nezabudnem,“ dodáva.

ŠKODA sponzorom Tour de France pätnástykrát

Spoločnosť ŠKODA je od roku 2004 oficiálnym partnerom a oficiálnym automobilom Tour de France. V tomto roku podporí preteky jubilejný pätnásty raz.

Cyklistika sa so značkou ŠKODA úzko spája vďaka zakladateľom automobilky Václavovi Laurinovi a Václavovi Klementovi, ktorí pred 122 rokmi začínali s výrobou bicyklov. Tour de France je pre automobilku vrcholom podpory cyklistiky.

Tour de France je po majstrovstvách sveta vo futbale a olympijských hrách treťou najväčšou športovou akciou na svete. 105. ročník sa uskutoční 7. až 29. júla so štartom v departmente Vendée na západnom pobreží Francúzska a slávnostným finišom pod víťazným oblúkom v Paríži. Tento rok bude 3329 kilometrová trať jedna z najkratších v posledných rokoch.

Viac k témam: Škoda, ŠKODA E-shop – Body sa počítajú, súťaž, Tour de France
Zdroj: Webnoviny.sk – ŠKODA umožní zažiť Tour de France na vlastnej koži © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *