Home / SLOVENSKO / Foto: Obeťou smrteľnej zrážky s vlakom sa stal vodič nákladiaka, rušňovodič bol hospitalizovaný

Foto: Obeťou smrteľnej zrážky s vlakom sa stal vodič nákladiaka, rušňovodič bol hospitalizovaný

BRATISLAVA 7. apríla (WebNoviny.sk) – V sobotu popoludní došlo v Košiciach k zrážke nákladného vlaku a vozidla zn. Tatra. Vodič vozidla utrpel smrteľné zranenia. Rušňovodiča previezli do nemocnice. Pre agentúru SITA to potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

„Môžem potvrdiť, že dnes krátko po 12.45 h prijala polícia na tiesňovej linke 158 operačného strediska Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach oznámenie o zrážke nákladného vlaku a vozidla zn. Tatra, ktorého vodič po zrážke utrpel smrteľné zranenia,“ uviedla s tým, že bližšie informácie v tejto chvíli nie je možné poskytnúť.

Odporúčame:
Foto: Pri Spišskej Novej Vsi sa zrútil vrtuľník, dve osoby sú zranené

K zrážke vlaku a nákladného vozidla, ktorá sa stala v Košiciach-Šaci, boli dnes vyslaní aj hasiči. Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z HaZZ, z troch lokomotív sa jedna vykoľajila, vagóny s naftou, ktorú vlak prevážal, zostali neporušené.

 

Viac k témam: hasiči, havária, Polícia SR, smrť, zrážka vlaku s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Obeťou smrteľnej zrážky s vlakom sa stal vodič nákladiaka, rušňovodič bol hospitalizovaný © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Minister Raši a Remišová sú ako dvaja kohúti a nič si nedarujú (video)

Namiesto rozvoja a prosperity Slovenska podľa poslankyne hrozí úplné stopnutie európskych peňazí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *