Home / šport / Tenis / Rybárikovej sa nedarilo, nepostúpila zo štvrťfinále dvojhry v Monterrey

Rybárikovej sa nedarilo, nepostúpila zo štvrťfinále dvojhry v Monterrey

MONTERREY 7. apríla (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková nasadená ako druhá ukončila svoju púť vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA International Abierto GNP Seguros v mexickom Monterrey (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch Deco-Turf vonku).

V piatok podľahla americkej sedmičke podujatia Sachii Vickeryovej za 74 minút 0:6, 2:6. Pre obe súperky to bola vôbec prvá vzájomná zápasová konfrontácia.

Dvadsaťdeväťročná Rybáriková, momentálne rekordne 17. v singlovom renkingu, si pripíše 60 bodov do počítačového poradia a prémie 11 300 USD brutto.

Rybáriková pricestovala do Monterrey so sériou troch nezdarov. Na tomto turnaji bola v sezónach 2014 a 2015 tiež vo štvrťfinále, najprv nestačila na Srbku Anu Ivanovičovú, potom nedohrala proti Francúzke Caroline Garciovej.

Odporúčame:
Daniela Hantuchová podstúpila odkladanú operáciu ramena, nevie sa dočkať začiatku rehabilitácie

Debutovala v roku 2009. Pravda, už v sezóne 2008 bola v Monterrey vo finále augustovej 100-tisícky ITF. Predvlani neuspela v 1. kole proti Talianke Sare Erraniovej. Minulý rok absentovala – po dvoch operáciách z leta 2016 sa len postupne prepracúvala na niekdajšie pozície a napokon aj pozoruhodne vysoko nad ne.

Dvojhra – štvrťfinále:
Sachia Vickeryová (USA-7) – Magdaléna Rybáriková (SR-2) 6:0, 6:3 za 74 minút

Viac k témam: Magdaléna Rybáriková, Sachia Vickeryová, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Rybárikovej sa nedarilo, nepostúpila zo štvrťfinále dvojhry v Monterrey © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Chorvátsky tenista Ivo Karlovič definitívne končí profesionálnu kariéru, počas nej zaznamenal takmer 14-tisíc es

Karlovič sa počas kariéry zviditeľnil predovšetkým svojím „delovým" podaním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *