Home / šport / Ostatné športy / Video: Conor McGregor zaútočil na autobus s bojovníkmi MMA, polícia ho už obvinila

Video: Conor McGregor zaútočil na autobus s bojovníkmi MMA, polícia ho už obvinila

NEW YORK 6. apríla (WebNoviny.sk) – Hviezda miešaných bojových umení (MMA) Conor McGregor sa dostal do problémov so zákonom. Dvadsaťdeväťročného Íra zatkla polícia v New Yorku po tom, ako spoločne s ďalšími ľuďmi zaútočil na autobus s inými bojovníkmi po štvrtkovom mediálnom termíne pred sobotňajším galavečerom UFC v Brooklyne. Kamery zaznamenali, ako McGregor vozíkom rozbil okno na autobuse.

McGregor sa neskôr vo štvrtok sám prihlásil na polícii. Tá ho v piatok obvinila v troch bodoch z napadnutia a jedného skutku poškodzovania cudzej veci.

Odporúčame:
Video: Brit Joshua zdolal Parkera z Nového Zélandu na body, v zbierke má už štyri opasky

Počas útoku pred halou Barclays Center sa zranili dvaja borci: Michael Chiesa utrpel početné rezné rany na tvári, Ray Borg má poranené oko. Ani jeden z nich nebude môcť nastúpiť na svoj plánovaný sobotňajší zápas. Do výtržnosti sa zapojil aj Artem Lobov, ktorý sa mal pôvodne tiež predstaviť v sobotu v Barclays Center, organizátori však už jeho súboj zrušili.

McGregor pred incidentom prišiel pre nečinnosť o titul šampióna UFC v ľahkej váhe. Uvoľnený titul pripadne víťazovi sobotňajšieho duelu medzi Chabibom Nurmagomedovom a Maxom Hollowayom.

Viac k témam: box, Conor McGregor, polícia, výtržnosti
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Conor McGregor zaútočil na autobus s bojovníkmi MMA, polícia ho už obvinila © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Mikaela Shiffrinová sa na svahy vrátila vo veľkom štýle, vyhrala slalom v Aare a spečatila zisk malého glóbusu

Predchádzajúce týždne vynechala pre problémy s kolenom, ktoré si poranila ešte v januári pri páde v talianskej Cortine d'Ampezzo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *