Home / Bulvárne / Centrála SMERu v plameňoch. Sú za tým sulíkovci, kotlebovci alebo matovičovci?

Centrála SMERu v plameňoch. Sú za tým sulíkovci, kotlebovci alebo matovičovci?

V deň, keď prežívame a slávime najväčšie kresťanské sviatky a pripomíname si utrpenie, smrť a zmŕtvychvstanie Ježiša Krista zatiaľ neznámi vandali zapálili centrálu najsilnejšej štátostrany na Slovensku – strany Róberta Fica a jeho prisluhovačov sociálnych demokratov SMERu.

Od skorého rána prvého apríla horí centrála Smeru v Bratislave, ktorú sa snaží uhasiť desať hasičských vozidiel zakúpených z eurofondov za ministrovania Róberta Kaliňáka z celého Slovenska. Žiaľ, tento ničivý požiar sa ani týmto špičkovým hasičským vozidlám a enormnému úsilu hasičov stále nepodarilo uhasiť. 

„Situácia vyzerá takmer beznádejne a v prípade, že v krátkej dobe neprídu na pomoc hasičské vozidlá z Viedne, centrála ľahne popolom,“ uviedol pre DENNÍK POLITIKA hasič Ohnivák.

Vzhĺadom na tento ničivý požiar zvolal tlačovú konferenciu prezident všetkých slušných policajtov Gašparko, ktorý uviedol: „Máme podozrenie, že za týmto ohavným aktom v deň zmŕtvychvstania Ježiša Krista prvého apríla stoja buď sulíkovci, kotlebovci alebo matovičovci. Nikto iný okrem týchto zvrátencov a úchylákov z radov sulíkovcov, kotlebovcov alebo matovičovcov by sa k takémuto ohavnému činu neodhodlal, keď väčšina občanov je na Slovensku spokojná, nezamestnanosť klesá a mzdy prekročili už 2500 eur. Podpáliť centrálu strany Smer mohol len niekto zvrátený alebo úchylný.“

Na dopyt redaktora DENNÍKa POLITIKA, „kedy predpokladá Gašparko odhalenie páchateľov a ich odsúdenie?,“ Gašparko uviedol: „Na odhalení páchateľov pracuje špeciálny tím výšetrovateľov a garantujem svojou hlavou, že páchatelia budú odhalení do niekoľých dní a súdom potrestaní do týždňa.“

„Máte pocit pán redaktor DENNÍKa POLITIKA, že na Slovensku naši policajti tak závažné činy nevyšetrili do niekoľých dní?“ opýtal sa na záver tlačovej konferencie Gašparko.

Jozef Neborák Prvoaprílový

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

ŠOKujúce dôkazy. Ako MATOVIČovci priznili právny štát SLOVENSKO?

140 prípadov nezákonných a úmyselných konaní. Publikácia Úradu vlády SR o týchto činoch má 141 …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *