Home / KULTÚRA / Hudba / Rytmus a Dara zverejnili šokujúcu správu, ich vzťah sa po siedmich rokoch skončil

Rytmus a Dara zverejnili šokujúcu správu, ich vzťah sa po siedmich rokoch skončil

BRATISLAVA 29. marca (WebNoviny.sk) – Slovenská speváčka Dara Rolins a rapper Rytmus sa rozišli. Dvojica, ktorá bola spolu sedem rokov, o tom informovala prostredníctvom svojich účtov na službe Instagram.

Rozchádzame sa. Bohužiaľ, je to tak. A sme si vedomí, že to nemrzí len nás… Neuvidíte nás plakať, ani na seba hádzať špinu. Žiadna nie je, rozchádzame sa v mieri. A práve z dôvodu, že sme si aj naďalej extrémne blízki, bolo veľmi ťažké si už pred pár mesiacmi priznať, že sa náš vzťah unavil a vysloviť slovo koniec,“ uviedli interpreti v spoločnom vyhlásení a dodali, že svoj podiel na rozchode majú obe strany. „Tak, ako to už vo vzťahu býva, môžeme za to obaja a je to naše slobodné a dobrovoľné rozhodnutie ísť odteraz vlastnou cestou,“ napísali.

Dara Rolins (45), *

* rodným menom Darina Gambošová, spieva už od detstva. Do povedomia verejnosti sa zapísala v roku 1984 skladbou Zvonky štěstí, ktorú naspievala s Karlom Gottom. Na konte má albumy ako Keby som bola princezná Arabela (1983), Darinka (1986), Čo o mne vieš (1988), Téměř růžový příběh (1990), Sen lásky (1997), What’s My Name (2002), D1 (2006), D2 (2008), Stereo (2011) alebo ETC (2017). Žije v Prahe.

Rytmus (41), *

* vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

Viac k témam: Dara Rolins, hudba, Rytmus
Zdroj: Webnoviny.sk – Rytmus a Dara zverejnili šokujúcu správu, ich vzťah sa po siedmich rokoch skončil © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najznámejšia vianočná pieseň je Tichá noc. Viete, ako vznikla a kto ju zložil?

Text tejto najznámejšej vianočnej piesne preložili postupne do viac ako 200 jazykov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *