Home / SLOVENSKO / Pri nehode v Liptovskom Mikuláši zahynul policajt mimo služby a jeho spolujazdec

Pri nehode v Liptovskom Mikuláši zahynul policajt mimo služby a jeho spolujazdec

BRATISLAVA 24. marca (WebNoviny.sk) – Dva životy vyhasli v noci z piatka na sobotu pri dopravnej nehode v Liptovskom Mikuláši.

Za volantom osobného auta podľa medializovaných informácií sedel policajt, ktorý, rovnako ako jeho spolujazdec, nehodu neprežil. Auto, ktoré šoféroval, narazilo do betónového múra a následne začalo horieť. Okoloidúci z auta vodiča vytiahli, no ten zraneniam podľahol počas prevozu do nemocnice. Jeho spolujazdca sa z auta vytiahnuť nepodarilo a zomrel na mieste.

Odporúčame:
Foto: Vodič Audi sa čelne zrazil s policajtmi, zasahovali aj leteckí záchranári

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Ministerstva vnútra SR Andrea Dobiášová, keďže šoférom bol policajt, prípad vyšetruje policajná inšpekcia ministerstva vnútra. Dobiášová dodala, že policajt tragicky havaroval na súkromnom aute v čase svojho pracovného voľna.

Viac k témam: dopravná nehoda, Liptovský Mikuláš
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri nehode v Liptovskom Mikuláši zahynul policajt mimo služby a jeho spolujazdec © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Klenot Karpát a jedinečné kúpele: Trenčianske Teplice chcú byť „Mestom bez dymu“

Toto kúpeľné mesto patrí k najstarším a najnavštevovanejším v našej krajine a aktuálne sa zameria na osvetu v oblasti fajčenia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *