Home / SVET / Streľba na strednej škole v USA má ďalšiu obeť, tínedžerka zomrela v nemocnici

Streľba na strednej škole v USA má ďalšiu obeť, tínedžerka zomrela v nemocnici

GREAT MILLS 23. marca (WebNoviny.sk) – Tínedžerka, ktorá skončila v nemocnici po streľbe na strednej škole v meste Great Mills na juhu amerického štátu Maryland, zomrela. Kancelária šerifa v piatok informovala, že Jaelynn Willey skonala vo štvrtok. Jej rodina predtým uviedla, že ju na základe jej zdravotného stavu odpoja od prístrojov. Matka zosnulej objasnila, že jej dcére už vôbec nefungoval mozog a „nezostal v nej žiaden život“.

Odporúčame:
Na strednej škole v USA sa opäť strieľalo, troch žiakov previezli do nemocnice

Dievča strelil v utorok 20. marca 17-ročný Austin Rollins, ktorý je takisto mŕtvy. Na útočníka vystrelil školský strážnik, no zatiaľ nie je známe, či ho zabil on, alebo spáchal samovraždu. Kancelária šerifa v stredu uviedla, že mladík a Willey sa krátko pred útokom rozišli.

Tínedžerka pochádzala z deviatich súrodencov. Vo verejnej zbierke pre rodinu sa podarilo dať dokopy viac ako 77-tisíc dolárov (v prepočte približne 62 500 eur). Zbraň patrila Rollinsovmu otcovi. Počas streľby utrpel zranenie aj 14-ročný chlapec, ktorého v stredu prepustili z nemocnice.

Viac k témam: streľba na strednej škole, strelec, USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Streľba na strednej škole v USA má ďalšiu obeť, tínedžerka zomrela v nemocnici © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

Ako referuje web news.sky.com, správy o smrti Ismaila Yusafa Baza priniesla izraelská armáda.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *