Home / šport / Ostatné športy / Hantuchová finišuje v príprave na ČSOB Bratislava Marathon, v jej štafete bude viacero známych ľudí

Hantuchová finišuje v príprave na ČSOB Bratislava Marathon, v jej štafete bude viacero známych ľudí

BRATISLAVA 20. marca 2018 (WBN/PR) – Amabasádorka ČSOB Bratislava Marathon 2018 Daniela Hantuchová  finišuje v príprave na beh. Štafeta, ktorá nesie názov jej značky D-One sa už formuje a objavia sa v nej nielen jej rodinní príslušníci, ale aj viacero známych tvárí a tiež zástupcovia Občianskeho združenia Zriedkavé choroby, ktoré Daniela podporuje.
„Teraz som sa dozvedela, že na maratón sa prihlásilo doteraz najviac zamestnancov a rodinných príslušníkov z ČSOB banky, čo je super. A vraj je tam aj interná súťaž o účasť v našej štafete, čo ma mimoriadne teší, pretože odkaz štafety D-One je naozaj silný – bojovať a nevzdávať sa nie je dôležité iba v športe, ale aj v živote“, povedala Daniela Hantuchová, ktorá onedlho príde na Slovensko a posledné dni prípravy strávi doma.

https://cdnv.webnoviny.sk/sites/34/2017/12/img_4062.mp4

Viac k témam: ČSOB, ČSOB Bratislava Marathon, Daniela Hantuchová, maratón
Zdroj: Webnoviny.sk – Hantuchová finišuje v príprave na ČSOB Bratislava Marathon, v jej štafete bude viacero známych ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Niekoľko fanúšikov Kansas City Chiefs muselo pre svoj tím obetovať prsty na rukách a nohách

Stretnutie proti Miami sa 13. januára hralo za extrémne mrazivých podmienok, teplota vzduchu klesla až na mínus 20 stupňov Celzia.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *