Home / šport / Cyklistika / Video: Cavendish mal ťažký pád na Miláno – San Remo, preletel cez bicykel

Video: Cavendish mal ťažký pád na Miláno – San Remo, preletel cez bicykel

SAN REMO 17. marca (WebNoviny.sk) – Britský cyklista Mark Cavendish z tímu Dimension Data po ťažkom páde nedokončil klasiku Miláno – San Remo (294 km).

Pred nájazdom na Poggio neodhadol svoje schopnosti pri prekonávaní obrubníka, prepadol cez bicykel a za sebou strhol približne 10 jazdcov, najviac na to doplatil tím Astana.

Odporúčame:
Video: „Žralok“ Nibali vyhral klasiku Miláno – San Remo, Sagan špurtoval v skupine za víťazom

Z triumfu v prvej a zároveň najdlhšej z piatich monumentálnych klasík sezóny sa pomerne nečakane tešil taliansky „žralok“ z Messiny Vincenzo Nibali, ktorý vyhral La Primaveru s náskokom niekoľkých metrov pred mocne finišujúcim Austrálčanom Calebom Ewanom (Mitchelton-Scott) a Francúzom Arnaudom Démarom (Groupama-FDJ).

Trojnásobný a úradujúci majster sveta Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) bol dlho členom vedúcej skupiny, ale v úplnom závere sa už v šprinte nepresadil, skončil šiesty. Sagan tak opäť nepridal ďalší triumf na tzv. cyklistickom monumente. Jeho jediné takéto víťazstvo pochádza z roku 2016 a pretekov Okolo Flámska.

Viac k témam: cyklistika, Mark Cavendish, Miláno – San Remo, Peter Sagan, Vincenzo Nibali
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Cavendish mal ťažký pád na Miláno – San Remo, preletel cez bicykel © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Peter Sagan podstúpi operáciu. Moje srdce potrebuje zastávku v boxoch, hovorí

Cyklista sa mal zúčastniť dvoch jednorazových pretekov v Slovinsku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *