Home / šport / Tenis / Dominika Cibulková nebude hrať v Miami, sužovala ju vážna infekcia a opakujúce sa horúčky

Dominika Cibulková nebude hrať v Miami, sužovala ju vážna infekcia a opakujúce sa horúčky

BRATISLAVA 15. marca (WebNoviny.sk) – Slovenská tenistka Dominika Cibulková zo zdravotných dôvodov nebude hrať na turnaji WTA Premier Mandatory Miami Open presented by Itaú 20. – 31. marca na tvrdom povrchu v americkom Miami na Floride.

Cestuje domov

„Nemám dnes najlepšie správy. Niekedy majú choroby to najhoršie načasovanie. V ostatných desiatich dňoch ma sužovala vážna infekcia a opakujúce sa horúčky. Stav sa nezlepšoval a musela som pristúpiť k ťažkému rozhodnutiu zrušiť môj štart v Miami,“ napísala 28-ročná Bratislavčanka na facebooku.

Odporúčame:
Cibulková na turnaji v Indian Wells dohrala, vyradila ju americká tínedžerka

„Som veľmi smutná, že som nebola schopná zahrať v Indian Wells na mojej najvyššej úrovni a dokonca musím úplne zrušiť vystúpenie v Miami. Som na ceste domov, azda veľmi čoskoro budem na tom lepšie a pripravená na začiatok antukovej časti sezóny,“ uviedla Cibulková na facebooku.

Otázna účasť vo Fed Cupe

Niekdajšia štvorka svetového rebríčka Cibulková minulý piatok prehrala 7:5, 3:6, 4:6 s 19-ročnou domácou držiteľkou voľnej karty Caroline Dolehideovou, 165. v renkingu, v 2. kole dvojhry v Indian Wells. Na 1. kolo mala ako tridsiatka podujatia voľný žreb.

Z kontextu nie je jasné, či zverenkyňa kapitána fedcupovej reprezentácie SR Mateja Liptáka ráta so štartom za hostky 21. – 22. apríla v Minsku proti domácim Bieloruskám na tvrdom povrchu v hale Čižovka Arena v play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2019 reprezentačných družstiev žien.

Viac k témam: Dominika Cibulková, tenis
Zdroj: Webnoviny.sk – Dominika Cibulková nebude hrať v Miami, sužovala ju vážna infekcia a opakujúce sa horúčky © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Na vrchole tenisových rebríčkov nie je nič nové, jednotkami zostali Djokovič a Swiateková

Slovenskou mužskou singlovou jednotkou je naďalej Lukáš Klein, ktorý sa posunul zo 128. na 116. pozíciu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *