Home / EKONOMIKA / Stromček skončil na poste štátneho tajomníka, mal by sa stať generálnym manažérom strany Smer-SD

Stromček skončil na poste štátneho tajomníka, mal by sa stať generálnym manažérom strany Smer-SD

BRATISLAVA 14. marca (WebNoviny.sk) – Viktor Stromček skončil ako štátny tajomník Ministerstva dopravy a výstavby SR (MDV) a ako splnomocnenec vlády pre prípravu a realizáciu strategických parkov.

Vláda ho v stredu odvolala z oboch funkcií k 14. marcu na návrh ministra dopravy a výstavby Arpáda Érseka a premiéra Roberta Fica. Odchod Stromčeka súvisí s tým, že by sa mal stať novým generálnym manažérom strany Smer-SD. Stromček sa zároveň vzdal spočívajúceho mandátu poslanca Národnej rady SR, ktorý nevykonával pre funkciu štátneho tajomníka.

Odporúčame:
Kaliňák je úspešným ministrom a vláda absolútne stabilná, tvrdí štátny tajomník Stromček

Stromček bol štátnym tajomníkom v rezorte dopravy aj počas predchádzajúcej vlády Smeru v rokoch 2012 až 2016. Splnomocnencom vlády pre strategické parky bol od júla 2015.

Na tomto poste mal na starosti koordináciu plnenia úloh v oblasti zabezpečenia prípravy územia na realizáciu strategických parkov a budovania infraštruktúry pri ich príprave a realizácii. Pre vládu zabezpečoval vypracúvanie s tým súvisiacich koncepčných materiálov v spolupráci s príslušnými rezortmi.

Viac k témam: Smer-SD, Viktor Stromček
Zdroj: Webnoviny.sk – Stromček skončil na poste štátneho tajomníka, mal by sa stať generálnym manažérom strany Smer-SD © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Novela zákonníka práce zavedie povinnosť dodávateľovi služieb vyplatiť mzdu zamestnancovi, ktorému ju nevyplatil zamestnávateľ

Novelu v stredu schvália vláda na svojom výjazdovom rokovaní v Galante.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *