Home / SLOVENSKO / Kotleba považuje výrok Matoviča „za niečo mrazivé“, ĽSNS podala podnet na prokuratúru

Kotleba považuje výrok Matoviča „za niečo mrazivé“, ĽSNS podala podnet na prokuratúru

BRATISLAVA 13. marca (WebNoviny.sk) – Ľudová strana Naše Slovensko v utorok podala na Generálnu prokuratúru SR podnet v súvislosti s výrokom lídra hnutia OĽaNO Igora Matoviča.

Výrok Igora Matoviča

Ako uviedol na tlačovej besede Marian Kotleba, na GP podali trestné oznámenie na neznámych páchateľov pre podozrenie zo spáchania trestného činu úkladnej vraždy a ako dôkaz priložili záznam z tlačovej besedy Matoviča.

Odporúčame:
Matovič sa vyjadril k trestnému oznámeniu ĽSNS a tvrdí, že Fico rokoval s Kotlebom o tichej podpore vlády

„Miľník, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice by, predpokladám, mohol konečne spôsobiť aj návrat k svedomiu pri poslancoch Smeru,“ zaznelo z úst Matoviča na tlačovej besede, z ktorej záznam v utorok pripomenuli kotlebovci.

Kotlebovci chcú rovnaký meter

Kotleba považuje vyjadrenie Matoviča „za niečo mrazivé“. „Toto tvrdenie silným spôsobom preukazuje spojitosť poslancov NR SR so samotnou vraždou novinára a jeho snúbenice a z nášho pohľadu ide o neskutočne závažnú skutočnosť. Takéto niečo tu ešte v histórii druhej SR naozaj nebolo,“ uviedol.

Podľa Kotlebu by tento výrok mali orgánom činným v trestnom konaní vysvetliť. „Ak by naši poslanci povedali niečo podobné, tak dnes sú naši poslanci vo väzbe,“ uviedol s tým, žeby kompetentné orgány razantne zasiahli. „Chceme len rovnaký meter na všetkých. Budeme zvedaví, ako sa k tomu orgány postavia,“ dodal.

Viac k témam: Generálna prokuratúra SR, Igor Matovič, Ján Kuciak, Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko
Zdroj: Webnoviny.sk – Kotleba považuje výrok Matoviča „za niečo mrazivé“, ĽSNS podala podnet na prokuratúru © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Piešťany sa zatrasú. Od smiechu

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *