Home / šport / Hokej / Chárov parťák v obrane „medveďov“ McAvoy si poškodil mediálny kolaterálny väz

Chárov parťák v obrane „medveďov“ McAvoy si poškodil mediálny kolaterálny väz

BOSTON 8. marca (WebNoviny.sk) – Obrancovi Bostonu Bruins Charliemu McAvoyovi hrozí, že vynechá záver základnej časti zámorskej hokejovej NHL pre zranenie kolena.

Dvadsaťročný nováčik si v sobotňajšom zápase s Montrealom poškodil mediálny kolaterálny väz v ľavom kolene a pravdepodobne bude chýbať minimálne štyri týždne.

Odporúčame:
Bývalý najlepší strelec NHL a hráč Slovana Bratislava Cheechoo ukončil kariéru

McAvoyovi sa v jeho premiérovej sezóne darilo, nastupoval v prvej obrannej dvojici spoločne so slovenským kapitánom Zdenom Chárom, na konte má 32 bodov za 7 gólov a 25 asistencií. McAvoy vynechal už v januári štyri zápasy pre kardiochirurgický zákrok na odstránenie arytmie.

Útechou pre „medvede“ môže byť prognóza, podľa ktorej by mal byť odchovanec miestneho hokeja pripravený na play-off. Boston je v tabuľke Východnej konferencie aj v Atlantickej divízii na druhom mieste za Tampou Bay, navyše má tri zápasy k dobru. Informácie zverejnil web. sportingnews.com.

Viac k témam: Boston Bruins, Charlie McAvoy, hokej, NHL, Zdeno Chára
Zdroj: Webnoviny.sk – Chárov parťák v obrane „medveďov“ McAvoy si poškodil mediálny kolaterálny väz © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Nitra má na dosah druhý majstrovský titul v histórii, Spišská Nová Ves chce ešte zabojovať (foto)

O svojom druhom titule v histórii slovenskej extraligy môže rozhodnúť už v stredu od 18.00 h, keď sa opäť v Nitre hrá zápas číslo 4.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *