Home / SVET / Video: Pri streľbe na strednej škole v Alabame zomrela študentka, polícia zaistila zbraň

Video: Pri streľbe na strednej škole v Alabame zomrela študentka, polícia zaistila zbraň

BIRMINGHAM 8. marca (WebNoviny.sk) – Streľba na strednej škole v americkom Birminghame v štáte Alabama si vyžiadala smrť 17-ročnej študentky. Mladík v rovnakom veku utrpel zranenia. Polícia vyšetruje prípad, ktorý sa stal v stredu popoludní na Huffman High School, ako nehodu.

V súčasnosti vyhodnocujú kamerové záznamy, vypočúvajú študentov aj zamestnancov školy. Polícia odmietla povedať, kto je páchateľom, no uviedla, že sa jej podarilo zadržať zbraň. Zatiaľ nie je jasné, či niekoho zatkli.

Starosta mesta Randall Woodfin povedal, že zosnulá by čoskoro oslávila 18. narodeniny a chcela sa stať zdravotnou sestrou. Guvernérka štátu Kay Ivey v stredu vyjadrila ľútosť nad smrťou tínedžerky.

Odporúčame:
Prezident Trump dáva voľnú ruku štátom, či budú učitelia na školách vyzbrojení

„Modlím sa za rodinu tejto mladej slečny, ktorá príliš skoro prišla tragicky o život. Znovu to potvrdzuje, že študenti nemôžu mať v školách pri sebe akékoľvek zbrane,“ uviedla.

Viac k témam: polícia, streľba na strednej škole, študenti, USA
Zdroj: Webnoviny.sk – Video: Pri streľbe na strednej škole v Alabame zomrela študentka, polícia zaistila zbraň © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Ukrajina ako terorista a Západ ako sponzor terorizmu. Kremeľ podľa ISW využíva napätie po tragédii v Moskve

Piatkový útok na Crocus City Hall, ku ktorému sa prihlásila extrémistická skupina Islamský štát, neprežilo prinajmenšom 143 ľudí.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *