Home / KULTÚRA / Hudba / Ivan Binďo Bindas je veľkým psíčkarom a má doma štvornohého miláčika Bella

Ivan Binďo Bindas je veľkým psíčkarom a má doma štvornohého miláčika Bella

BRATISLAVA 8. marca (WebNoviny.sk) – Ivan Binďo Bindas zakladá nový e-shop, ktorý má pomáhať psíkom, krstnou mamou projektu sa stane budúca mamička Daniela Lovlin.

Moderátor Európy 2 chce prostredníctvom internetového predaja združovať všetkých od východu až po západ Slovenska, ktorým nie je ľahostajný osud nemých tvárí v útulku. Krstnou mamou projektu sa stane hudobníčka Daniela Lovlin, ktorú myšlienka pomoci psíkom okamžite chytila za srdce.

Krst netradičného eshopu, ktorý bude pomáhať psíkom na celom Slovensku, sa bude konať v sobotu 10. marca v bratislavskej Petržalke.

Projekt s charitatívnym zámerom pokrstí Daniela Lovlin, partnerka Petra Cmorika. Autorom zaujímavého projektu je moderátor Ivan Binďo Bindas, ktorý je sám veľkým psíčkarom a má doma štvornohého miláčika menom Bella.

Útulky na Slovensku

Princíp pomoci psíkom je jednoduchý. Kúpou  tovaru budú môcť ľudia venovať príspevok, ktorý je už zahrnutý v cene, konkrétnemu útulku, ktorý si sami vyberú.

Odporúčame:
Peter Cmorik chystá po nedávno vydanom EP Životom i nový radový album

Na Slovensku je veľmi veľa útulkov a karanténnych staníc, ktoré sú odkázané na pomoc ľudí s dobrým srdcom a práve ich chceme spojiť prostredníctvom nášho e-shopu,“ hovorí Binďo, ktorý je známy tým, že ho jeho verný pes takmer všade sprevádza. Nie však všetky nemé tváre majú šťastie na takéhoto pána.  A práve tým sa moderátor rozhodol pomôcť.

Začíname spolupracovať s jedenástimi útulkami. Konkrétne  DOG AZYL Veľký Meder, OZ Tulák Sereď, Útulok Corbeus Senica, Tul/k/áčik Lietavská Lúčka, Cesta za domovom Poprad, Šťastný domov Levice, OZ Strážni anjeli Žiar nad Hronom, Prešovskí havkáči Prešov, Quatre Pattes Košice, Pomoc psíkom na Východnom Slovensku Veľké Kapušany. Čiže sú to útulky od Východu na Západ. Každému z týchto zariadení pôjde finančná čiastka, ktorú venujú ľudia prostredníctvom kúpy tovaru na našom eshope. Tieto príspevky a útulky budú pravidelne zverejňované,“ hovorí realizátor projektu.

Mlsky pre havkáčov

E-shop www.spimsopsom.eu chce ponúkať okrem tričiek a mikín s vlastným dizajnom, aj hand made zdravé Mlsky pre havkáčov, ktoré sa dali zohnať zatiaľ iba v Bratislave. Takto budú dostupné celému Slovensku.

Môžete si tu zakúpiť aj 100% prírodné hand made prípravky proti parazitom a hlavne proti kliešťom vo forme spreja, či napríklad špeciálny vosk na packy, ktorý ochraňuje proti každodennému podráždeniu. Úplnou špecialitou bude aj exkluzívne Kozie mlieko pre psíkov priamo z kozej farmy, ktoré plánujú zakladatelia webu zahrnúť do ponuky neskôr.

Samotný krst sa koná v priestoroch MLSkafé o 18.00h. Pozvaní sú všetci milovníci psíkov a zvierat, ktorým nie je ľahostajný osud nemých tvárí v útulku.

“Bola som milo potešená, že práve ja môžem mať takú zodpovednú úlohu a stať sa krstnou mamou tohto projektu. Ja sama sa onedlho stanem mamou a k našej 10-ročnej fenke Bublinke pribudnú dvaja chlapci, ktorých určite budeme viesť k láske k zvieratkám. Naša Bublinka je dáma v rokoch s vlastným názorom, a keďže každý, kto má psíka, vie, čo všetko tieto štvornohé radosti  vnímajú a koľko lásky dávajú. Je aj na nás odovzdať to späť. Budem s radosťou sledovať a podporovať tento e-shop a tešiť sa z každého úspechu,“ neskrýva budúca mamina nadšenie zo zámeru populárneho moderátora pomáhať zvieratám, ktoré našli útočisko v útulkoch.

Ako a čím talentovaná huslistka Daniela Lovlin e-shop pokrstí, zatiaľ ostáva pod rúškom tajomstva „Samozrejme už mám pre Danielku pripravený spôsob, ako tomuto projektu požehná 😀 Bude to však pre ňu prekvapením a sám som zvedavý na jej bezprostrednú reakciu, ktorá bude bez príprav určite najoriginálnejšia,“  okomentoval Binďo spôsob uvítania svojho netradičného projektu.

Viac k témam: Daniela Lovlin, hudba, Ivan Binďo Bindas
Zdroj: Webnoviny.sk – Ivan Binďo Bindas je veľkým psíčkarom a má doma štvornohého miláčika Bella © SITA Všetky práva vyhradené.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

Najznámejšia vianočná pieseň je Tichá noc. Viete, ako vznikla a kto ju zložil?

Text tejto najznámejšej vianočnej piesne preložili postupne do viac ako 200 jazykov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *