Home / POLITIKA / Šokujúce odhalenie: FICO a KOTLEBA chcú obviniť KISKU z VLASTIZRADY

Šokujúce odhalenie: FICO a KOTLEBA chcú obviniť KISKU z VLASTIZRADY

Vyriekol nad svojím prezidentským postom svoj ortieľ Andrej Kiska vo svojom nedeľnom príhovore? V kruhoch v okolí Mariána Kotlebu a Róberta Fica sa hovorí, že dôjde k obvineniu prezidenta Kisku z vlastizrady. 

Prezident SR Andrej Kiska totiž dnes začal rokovania s lídrami politických strán. A to sa ani R.Ficovi ani M. Kotlebovi rozhodne nepáči. 

Ako prvých prijme prezident Kiska predstaviteľov parlamentnej opozície. 

Žiadne iné strany zatiaľ oficiálne pozvané neboli.

Tieto skutočnosti, stretnutie prezidenta Kisku s americkým filantropom maďarsko-židovského pôvodu Georgom Sorosom a iné zatiaľ bližšie „nešpecifikované konanie“ prezidenta Kisku údajne vedú lídrov strán Smer a ĽSNS k spojenectvo vo veci možnej obžaloby z vlastizrady Andreja Kisku.

Je možné, aby ficovci a kotlebovci boli v tejto snahe úspešní? Čo hovorí slovenská ústava?

Ako je zréjme, také jednoduché to nebude. Výsledky voleb z roku 2016 sa rôznymi zákulisnými presunmi zmenili oproti stavu z roku 2016

 

ale  ani v roku 2018 koalícia „FICO-KOTLEBA“ nemá dostatok hlasov v Národnej rade na obvinenie prezidenta z vlastizrady. Ak by aj získali odpadlíkov od Kollára a presvedčili celú SNS, stále by im k potrebnej ústavnej väčšine chýbali dva-tri hlasy.

Skutočnosť, že v kruhoch koalície „FICO-KOTLEBA“ sa uvažuje o obvinení prezidenta je však naozaj šokujúca a uvidíme, čo prinesie do budúcna turbulentné politické ovzdušie a situácia, ktorá nastala po vražde investigatívneho novinára portálu aktuality Jána Kuciaka.

KUV.

 

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

VIEME PRVÍ: Známy politológ chce byť europoslancom

Informácie zo sobotňajšieho utajené stretnutie priaznivcov známeho politológa Jána Baráneka v bratislavskom hoteli Apolo prenikli …

3 komentáre

  1. Treba Kisku zastaviť, lebo tu máme prevrat a Ukrajinu. Už vtedy to malo Slovensku docvaknúť,keď pasoval Porošenka za svojho priateľa. Kto má za priateľa človeka,ktorý strieľa svojich? Len tenmkto to dokáža aj sám., A tu ho máme!

  2. . .tak nejak o Tom to bude ?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *