Home / POLITIKA / VIEME TRETÍ: Kaliňák podá demisiu do 12.3.2018

VIEME TRETÍ: Kaliňák podá demisiu do 12.3.2018

Prvý o konci ministra vnútra Kaliňáka vo vláde vie premiér Róbert Fico. Druhý, ktorý vie svojom konci je ešte minister Róbert Kaliňák. A tretí je DENNÍK POLITIKA. Z dôveryhodných zdrojov sa DENNÍK POLITIKA dozvedel, že kľúčové osoby riadace Slovensko sa dohodli na vyriešení „marcovej krízy“ dobrovoľným odchodom ministra vnútra Kaliňáka z vlády do zasadnutia republikovej rady Most-Híd, ktorá sa uskutoční 12.3.2018.

Tým sa celá tzv. kríza na Slovensku po vražde novinára Kuciaka a jeho partnerky ukončí a vláda zlepenca SMER, HÍD a SNS bude pokračovať ďalej.

Most-Híd povedal jasnú požiadavku a my na tú požiadavku jasne odpovieme. V odpovedi na otázku o jeho prípadnej rezignácii to portálu Aktuality.sk povedal minister vnútra Robert Kaliňák.

Od tejto otázky Smer podľa Kaliňáka nijako neutečie a dá adekvátnu odpoveď do zasadnutia Republikovej rady Mostu-Híd. Minister zdôraznil, že jeho stolička je v porovnaní s dvojnásobnou vraždou nepodstatná.

Odporúčame:
Moja stolička je nepodstatná, dôležité je nájsť vrahov, tvrdí minister Kaliňák

„Náš orgán k tomu zasadne a dá adekvátne informácie,“ uviedol s tým, že by sa tak malo stať v nasledujúcom týždni. „Sú nejaké pravidlá, ktoré platia v koalícii všeobecne, tak nejakým spôsobom sa to bude debatovať,“ dodal Kaliňák.

JPP.

Komentáre

Komentár

Pozrite sa tiež

VIEME PRVÍ: Známy politológ chce byť europoslancom

Informácie zo sobotňajšieho utajené stretnutie priaznivcov známeho politológa Jána Baráneka v bratislavskom hoteli Apolo prenikli …

Jeden komentár

  1. no……ale opozícii to jasne stačiť nebude!oni idú po Ficovi, takže Kali by mal zotrvať. Veď zavíjanie opozície nie je smerodajné,treba počúvať národ a nie média.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *